Annonce
Navne

En rutineret kulturkvinde

Linda Stenholt Jensen. Pressefoto
Holstebro Kommunes nye kulturkonsulent er bosat ved Brande og har en lang og bred erfaring fra det midt- og vestjyske kulturliv.

Holstebro: Det er et velkendt ansigt og ikke mindst en rutineret kulturkvinde, der fra 1. september skal være kulturkonsulent i Holstebro Kommune.

Det bliver 48-årige Linda Stenholt Jensen, der i det seneste års tid har været årsvikar for projektlederen for Kulturaftalen I Midt og Vestjylland og Kultursamarbejdet I Midt og Vestjylland. Det har været et spændende år med mange gode oplevelser og udfordringer I samarbejde med kulturinstitutioner og kulturaktører I Skive, Struer, Lemvig, Holstebro, Herning, Ringkøbing-Skjern og Ikast-Brande kommuner, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse om den nye kulturkonsulent.

Nu tager Linda Stenholt Jensen skridtet videre, og hun er super glad for nu at få muligheden for at videreudvikle sit samarbejde med Holstebro Kommunes kulturliv.

- Holstebro har en lang og spændende tradition for at se kulturens kvaliteter i forhold til kommunens borgere. Det har været med til at skabe et bredt favnende og fagligt dybt forankret kulturliv, og jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet, siger hun.

Linda Stenholt Jensen er uddannet Cand.mag. i engelsk og religion. Hun begyndte sin karriere ved Foreningen Kulturremisen i Brande, hvor hun trådte sine kulturelle barnesko i projekterne Swinging Europe og International Workshop for Billedkunstnere.

I 2011 fulgte hun med Swinging Europe til Herning og var blandt andet med til at arrangere årsmøde for foreningen ”International Association of Schools of Jazz”.

Efter en afstikker til Thisted Kommune, hvor hun var ansat som kulturkonsulent og var med i initiativgruppen bag den nye billedskole, kom hun tilbage til RemisenBrande. Her arbejdede hun med at skabe og formidle entreprenante opgaver fra blandt andet erhvervs-, kultur- og foreningsliv til grundskoler og ungdomsuddannelser i Aarhus, Ringkøbing-Skjern, Skive, Struer, Ikast-Brande og Herning.

Derefter gik turen til Holstebro.

Linda Stenholt Jensen bor med sin mand og tre børn i Uhre ved Brande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce