Annonce
TTH Herrer

En mur i målet og en landsholdsklar fløj sikrede storsejr

Magnus Bramming ramte sit sædvanlige høje niveau og gjorde sit for at komme helt ind i landsholdsvarmen, da TTH stensikkert slog Skanderborg. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro viste ingen nåde, da Skanderborg Håndbold torsdag aften var på besøg i Gråkjær Arena. En stærk defensiv, en storspillende Sebastian Frandsen i buret og en Magnus Bramming i hopla sikrede en sejr på 31-18.

Holstebro: Der var klasseforskel, da TTH tog imod Skanderborg Håndbold. TTH leverede en af sæsonens bedste præstationer og endte med at løbe gæsterne over. Der var derfor aldrig rigtig tvivl om, at de to point skulle blive i Holstebro.

TTH vandt kampen med 31-18, og det resultat havde Sebastian Frandsen i den grad en finger med i. Han endte med en redningsprocent på den gode side af 50.

- Jeg er meget tilfreds med vores defensiv, hvor vi stod rigtig godt. Og så tager Frandsen jo bare resten. Han har haft en meget opadgående kurve, så lige nu er han et lille skridt foran i forhold til at være førstemålmand, siger Patrick Westerholm.

En anden spiller, der ramte et højt niveau, var Magnus Bramming. Landsholdsfløjen blev kampens topscorer, og ifølge ham spillede TTH en tæt på perfekt kamp.

- Vores midterblok i forsvaret giver vores målmænd rigtigt gode betingelser i dag. De kommer ikke til ret mange gode chancer, og så er det jo bare dejligt med en målmand, der har ramt et højt niveauet i år, siger Magnus Bramming.

På trods af storsejren er der dog plads til forbedringer i angrebsspillet.

- Vi har mange nye, og det gør det lidt sværere i angrebet, hvor vi smider for mange bolde væk. I forsvaret er det lidt nemmere, for der kan man stå sammen og kæmpe, men i angrebet skal man lige finde hinanden, siger Magnus Bramming.

Patrick Westerholm er enig i, at der sniger sig for mange fejl ind i offensiven, men han mener også, at dagens præstation er tæt på topniveauet.

- Vi mangler lidt koncentration i nogle situationer, men jeg er meget tilfreds med kampen, siger han.

Annonce

Kampen i tal

TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold 31-18 (16-10)

Primo Tours-ligaen, herrer

Stillinger undervejs: 1-2, 5-5, 6-6, 9-7, 11-8, 16-10, 18-11, 21-12, 25-14, 26-17, 28-17, 31-18.

Mål, TTH: Magnus Bramming 7, Christoffer Cichosz 5, Kasper Emil Kildelund 5, Alan Damgaard 3, Kay Evert Smits 3, Johan Meklenborg 2, Jonas Porup 2, Peter Balling 2, Nikolaj Enderleit 1, Jonathon Würtz 1.

Mål, SKA: Morten Balling 5, Nikolaj Nielsen 4, Mathias Bitsch 3, Marcus Mørk 2, Jonas Samuelsson 1, Mads Kalstrup 1, Jeppe Hansen 1, Cornelius Kragh 1.

Udvisninger: TTH 0, SKA 3.

Tilskuere: 2017 i Gråkjær Arena.

Landsholdsudtagelse

Torsdagens kamp var den første efter landskampspausen. Den pause er blevet brugt på et par fridage for spillerne, da Patrick Westerholm vil have alle spillere klar til det stramme program, der venter.

Den pause har Magnus Bramming dog ikke haft. Han har været med landsholdet, hvor der måske ligger en EM-billet og venter på fløjspilleren. Det kommer formentlig til at afhænge af, om Casper U. Mortensen bliver sin skade kvit.

- Jeg håber selvfølgelig det bedste for ham, men det er nok også nu eller aldrig for mig, hvis jeg skal til en slutrunde, og det ville være kæmpe stort at komme med til, siger Magnus Bramming.

Skulle det ske, at landstræneren sender bud efter Magnus Bramming, ville det ifølge Patrick Westerholm være helt fortjent.

- Det har han fortjent i mange år. Lige nu skal han bare forsøge at gøre valget svært for Nikolaj Jacobsen, siger Patrick Westerholm.

Den mulige landsholdsudtagelse er dog ikke noget, der fylder i hovedet på Magnus Bramming, der ikke fik mange minutter på banen under landsholdssamlingen. Han føler alligevel, at han fik vist sit værd.

- Jeg synes, at jeg fik gjort en god figur til træning, og så håber jeg jo bare, at de kigger min vej, siger han.

Næste opgave for Magnus Bramming og TTH Holstebro er lørdag den 9. november, hvor de besøger SønderjyskE.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce