Annonce
Sport

En, måske to pokalkampe lukker efteråret ned

Selvom der i weekenden blev lukket ned for 2. divisionsfodbolden, kan der gå næsten en måned inden Holstebro Boldklub kan sende førsteholdstruppen på juleferie. Foto: Morten Strægaard
Cheftræner håber at Holstebro Boldklub kan smide tøjlerne og spille frit i den udsatte pokalkamp på udebane mod Jammerbugt FC, som nu er blevet placeret i kalenderen.

Holstebro: Søndagens kamp mod FC Sydvest 05 Tønder var måske nok efterårets sidste i 2. division, men Holstebro Boldklub må vente lidt med at sende truppen på juleferie.

I begyndelsen af november blev pokalkampen mod Jammerbugt FC på udebane udsat i forbindelsen med at Regeringen lukkede ned for syv nordjyske kommuner. Og den kamp er der nu blevet fundet en ny dato til, onsdag den 2. december.

- Det er altid fedt at skulle ud og spille en rigtig pokalkamp, hvor det er knald eller fald, og der er ikke rigtigt noget pres på os. Vi er bundhold i 2. division og Jammerbugt er tophold, så presset og forventningerne ligger på dem, siger cheftræner Kim Kristensen.

Annonce

Cheftræneren håber af samme grund, at presset fra bundstriden i 2. division ikke kommer til at følge med ind i pokalkampen.

- Modsat den kamp vi spillede i dag (mod FC Sydvest, red.), har vi ikke en tung dyne hængende over os. Vi kan spille frit, forklarer Kim Kristensen.

Friske ben

Til kampen kan cheftræneren igen råde over viceanfører Rasmus Aagaard, der de to seneste kamp i 2. division har siddet udenfor med karantæne efter sit røde kort i nederlaget til Holbæk.

- Bare rolig, benene er helt friske, lyder det kækt fra midtbanespilleren.

Hvis HB vinder over Jammerbugt, indkasserer klubben præmien på 100.000 kroner, der går til den serieklub, som når længst i årets pokalturnering. En konkurrence HB er med i, da man begyndte pokalturneringen mens man stadigt spillede i Danmarksserien.

Derudover vil man kunne se frem til at få besøg af superligaklubben Randers FC, der venter på vinderen af Jammerbugt-Holstebro-kampen. Den kamp er sat til at skulle spilles i dagene 15.-17. december.


Vi er bundhold i 2. division og Jammerbugt er tophold, så presset og forventningerne ligger på dem.

Kim Kristensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce