Annonce
Holstebro

En hel skoleafdeling lukker ned: 90 elever og 60 medarbejdere sendt hjem

Selvom det indtil videre kun er en enkelt medarbejder, der er smittet med corona, er alle børn på afdeling Storå sendt hjem torsdag. Det sker ud fra "et ekstra forsigtighedshensyn", oplyser Holtebro Kommunes skolechef. Foto: Morten Stricker
Et potentielt udbrud af Covid-19 blandt personalet betyder, at alle elever fra 0.-10. klasse på afdeling Storå i dag er sendt hjem til test.

Holstebro: Den ene af Specialkompetence Holstebros afdelinger, der forestår den mest vidtgående specialundervisning, er i dag torsdag lukket helt ned.

Samtlige cirka 90 elever og 60 medarbejdere er sendt hjem. Det sker, efter der er konstateret et potentielt udbrud af Covid-19 blandt personalet, oplyser skolechef Peter Fogde Mikkelsen.

- Vi har kendskab til én medarbejder, som er smittet. Men netop fordi det er afdeling Storå, har vi i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed taget et ekstra forsigtighedsprincip i forhold til, at vi har flere sårbare børn, for hvem et Covid-forløb kan være alvorligt, forklarer skolechefen

Annonce

Specialkompetence Holstebros to øvrige afdelinger, Ellebæk og Nørreland, fortsætter uændret. Såfremt der ikke konstateres smittespredning, og alle testes negativt, forventer skoleler Martin Bank Madsen, at personale og elever er tilbage på Storå tirsdag i næste uge.

På Storå, Ellebæk og Nørreland går der i alt 250 elever. Det er børn med generelle indlæringsvanskeligheder, alt lige fra austister, børn med svære multiple funktionsnedsættelser til velfungerende børn med downs syndrom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Holstebro

Stak af med møntsamling

Annonce