Annoncørbetalt indhold

En guide til vandring for hele familien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når sommervarmen kommer snigende, blomsterne springer ud, og fuglene begynder at pippe i det fjerne, så kribler det for de fleste børnefamilier efter at komme ud i naturen. En fantastisk måde at lære børn om udendørsliv (og -glæde) er ved sammen at tage på en længere vandretur i naturen. Dette styrker familiens sammenhold, giver minder for livet, og det er en naturlig læringsmulighed for store og små. Men som de fleste børnefamilier ved, så kræver ny læring og flere overnatninger med børn en stor portion planlægning. Læs videre, hvis du gerne vil have en overskuelig guide til, hvordan du gør weekendens overnatning i naturen sjov og lærerig for hele familien.


Annonce

Gør det let, legende og børnevenligt

De første gange, I sammen tager på vandretur, skal turene helst være korte og overskuelige. Husk, at for børn handler det langt mere om oplevelsen end distancen. Har du et barn i familien, som elsker at sætte sig på knæ og opdage skovbunden, så lad det være en del af dagens aktiviteter. Vælg gerne et område med flere forskellige naturoplevelser som vandløb, søer, tæt buskads, åbent landskab mm.


Husk masser af lag og solidt fodtøj

Det er vigtigt, at I har pakket rigeligt med lag til børnene. En vandretur byder ofte på både kulde og varme, så det er vigtigt, at de kan justere mængden af tøj efter temperaturen. Vandrer I midt på højsommeren, vil en kasket eller hat også være nødvendig. Tænk også på, at dine børn har de rette vandresko på. Der er ikke noget, der sætter en stopper for en vandretur, som vabler og ømme fødder. Vælg sko, der er designet til udendørsliv og voksende børnefødder. Du finder vandresko til børn på sider som CAMPZ.


Husk, at tage masser af pauser

Som forældre er I sikkert ivrige efter at se så meget som muligt med jeres børn. Derfor skal I huske at planlægge langt flere små pauser, end I ville, hvis I kun vandrede med voksne. Pak et bredt udvalg af små poser med nødder, müslibarer, frugt osv. Disse små pauser er også en oplagt mulighed til at tage naturen ind og lade børnene dele ud af de tanker, de har gjort sig under det foregående stræk.


Sæt kun fodspor på jorden

En vandretur med børn er den perfekte mulighed til også at lære dem om god naturetikette. Det er jo dem, som skal arve naturen fra os, så vi kan lige så godt starte tidligt med at lære dem, hvordan de passer på den. Når I spiser snacks, drikker juice eller pakker madpakker ud, vil i uundgåeligt generere skrald. Vælg gerne en i familien som er "skralde-minister" for dagen eller turen. Denne person er bæreren af skraldeposen. Efter endt måltidcafleverer alle deres skrald til ministeren. Det er også dennes ansvar at kigge området efter, inden I forlader det. Børn elsker at få ansvar, så dette er en mulighed for at lære dem om oprydning i naturen, samtidigt med at de kan få ekstra selvtillid gennem det meget vigtige, ansvar.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.