Annoncørbetalt indhold

En guide til sommerens oplevelser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så er sommeren endelig over os, og det kan i den grad mærkes. Solen skinner endelig igen på fuld blæs, og de fleste af os har fundet shortsene eller de lette sommerkjoler frem igen. Og efter vi har været igennem en lang periode med Coronarestriktioner og sporadiske nedlukninger, skal vi da ud at nyde livet igen.

Her i denne artikel har vi samlet lidt inspiration til, hvad du kan lave i din sommerferie. Glem ej at tage højde for de lokale restriktioner og retningslinjer – vi er desværre endnu ikke helt ovre Corona.

Annonce

Tag på storbyferie i udlandet

Har du savnet at tage en tur sydpå? Så kan du fryde dig over, at det nu er blevet en mulighed igen – i hvert fald i en række af lande. Du kan for eksempel tage en tur sydpå, hvor både Spanien og Italien tager imod danske turister endnu engang. Og endnu bedre er, at du ikke skal i isolation, når du kommer hjem fra ferien igen. Det kan dog være en god ide, at du husker at orientere dig hos Udenrigsministeriet for de enkelte landes restriktioner, inden du booker ferien.

Staycation: Vær turist i eget land

Coronaen har desværre endnu ikke sluppet hele sit greb om os endnu, og vi derfor er vores udrejsemuligheder stadig ret begrænset – ligesom der kan være lokale restriktioner, der kan spænde ben for turen.

Men heldigvis, så har vores eget dejlige land masser at byde på! Det kan f.eks. være en tur til vores egen hovedstad – for hvor godt kender du i virkeligheden til København? Nu får du muligheden for at lære din egen hovedstad bedre at kende: Besøg den lille havfrue, tag en tur i Kongens Have, tag en dukkert på Refshaleøen og få et glas koldt hos La Banchina.

Besøg vores nordiske naboer

Under nedlukningen har vi taget naturen til os. I og med at bylivet har været lukket ned, så har danskerne taget ud i naturen for at opretholde sit sociale liv. Og mon ikke du har fået gået nogle flere ture, end du gjorde før Corona?

Så hvorfor ikke tage ud i den storslåede natur, du finder hos vores nordiske naboer? Det kunne være en skovtur i det svenske i bedste Nak og Æd-stil. Det kræver naturligvis noget forberedelse at tage på skovtur. Du bør først og fremmest sørge for et godt telt, medmindre du vil køre den ægte overlevelsesstil med hjemmelavet bivuak. Derudover bør du også sørge for en god sovepose – selvom det er sommer, så kan det godt blive noget koldt om natten!

Har du nok penge til din sommer?

Sommeren kan godt gå hen og blive dyrere end forventet. Hvis du mangler lidt ekstra til din sommerferie, kan du derfor overveje at tage et billigt kviklån hos KreditNU. De udbetaler alle godkendte lån med straksoverførsel, og du har derfor pengene tilgængelige på din konto, lige så snart ansøgningen er godkendt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.