Annoncørbetalt indhold

En guide til oplevelser – Vestkysten til København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du i tvivl om, hvor sommerferien skal gå hen næste gang? Måske er beslutningen om at holde ferie herhjemme i Danmark allerede taget, men du mangler inspiration til, hvor at turen skal gå til. Danmark kan noget helt specielt om sommeren og der er hundredvis af opleveler, som venter forude. Læs med her.


Annonce

Hvis ferien skal tilbringes i et sommerhus, så kan den jyske vestkyst for eksempel være et glimrende valg. Der findes sommerhuse fra nord til syd, hvor strækningen starter ved Skagen og går ned til Tysklands grænse. Når man alligevel er ude og opleve Danmark enten på vej til eller fra overnatningsstedet, eller er klar på en alternativ vej, så kan man med fordel tage på oplevelse i Holstebro og omegn. Der er er nemlig flere spændende oplevelser og seværdigheder i vente i denne del af Danmark


I Holstebro kan man blandt besøge kunstmuseet, som huser moderne kunst. Der findes også naturskønne oplevelser og her er Husby Klitplantage helt sikkert et besøg værd. Plantagen har en størrelse på 1100 hektarer, så der er rigeligt med plads at boltre sig på. Hvis børnene trænger til lidt sjov og ballade i vandet, har Holstebro også et vandland.

Struer området har skam også noget at byde på og her kan for eksempel besøge Venø, som er Danmarks mindste ø. Øen her huser også den mindste kirke i landet, samt den mindste overfart. Naturen omkring Struer er også klart et besøg værd.


Kombiner afslapning med storbyferie 

Hvorfor ikke kombinere ferien med afslapning og ferie i København. Man kan sagtens nå at opleve en hel del i den store hovedstad, selvom man kun er der et par dage eller tre. Der findes mange overnatningsmuligheder i København, men hvis man gerne vil have komfort og kvalitet, er Charlottehaven et glimrende valg. Her findes der også et kursuscenter, hvis man er på forretningsrejse eller leder efter det rette lokale til næste kursus for eksempel.

Hos Charlottehaven får man skøn overnatning, hvor der både kan fås lækker brunch buffet i weekenderne og hvor det er muligt at tage en dukkert i hotellets pool. Hvis træningen skal passes, kan man med fordel gøre brug af deres helt egen health club.


Med den optimale overnatning og en god nats søvn, er det tid til at opleve den store hovedstad. Der findes seværdigheder for alle aldre og byen er fuld af stemning og kultur. Man kan blandt andet besøge Nyhavn og få sig et stykke lækkert smørrebrød, mens man nyder kulturen og de farverige og ikoniske bygninger.

Man kan også besøge Tivoli, hvis man gerne vil have et adrenalin kick. Rundetårn, Strøget og National Museet er også blandt de største og mest populære seværdigheder i København. For mere info om hvad man kan opleve i København, kan der findes masser af guides på nettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.