Annonce
Debat

En cykelsti med god vind

Lene Dybdal (S). Foto: Jens Bach

Læserbrev: Snart skal vi indvie den nye cykelsti fra Husby til Fjand. En stor tak herfra skal lyde til de frivillige ildsjæle i lokalområdet, initiativgruppen kaldet Cykelsti-gruppen, med Jens Andreas Vestergaard (Dres) i spidsen.

Det er suverænt jeres fortjeneste, at vi snart kan indvie en ny cykelsti på vestkysten. I har været insisterende, lidt utålmodige, men ikke mindst vedholdende. Det nytter, når borgere går sammen på tværs af borgerforeninger, landsbyer og øvrige foreninger.

Det har været en fornøjelse for mig, som lokalt valgt byrådspolitiker, at bringe jeres ønske ind for min gruppe og det samlede byråd, netop fordi I stod sammen, og I kæmpede for projektet. Der har været en god dialog med initiativgruppen og vi lokalvalgte politikere, som bakkede op hele vejen i processen frem til endelig beslutning.


Det er suverænt jeres fortjeneste, at vi snart kan indvie en ny cykelsti på vestkysten. I har været insisterende, lidt utålmodige, men ikke mindst vedholdende.


Initiativgruppen var meget aktive i processen med at søge økonomiske midler hjem til cykelstien. Der er ingen tvivl om, at jeg er stolt af jeres engagement og af cykelstien. Med dette projekt er I sammen med alle de frivillige ildsjæle endnu engang kendte for at stå sammen og for at forfølge jeres ideer og drømme. Det er gode kvaliteter for et lokalsamfund, som gerne vil tiltrække flere beboere.

Jeg glæder mig til det forsatte samarbejde om flere nye projekter. Og jeg glæder mig over at cykelstien nu forbinder stien fra Thorsminde og næsten helt til Holstebro. En fornøjelse at elever fra efterskolerne, børn og unge, lokale borgere og turister nu kan cykle trygt hele vejen og forhåbentligt føle lidt af jeres gode vind på cykelstien.

Tillykke med resultatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce