Annonce
Holstebro

En blanding af cafe og grillbar: Campingplads åbner nyt spisested

Grillmad af god kvalitet og med elementer af en cafe. Sådan betegner ejer af Nissum Fjord camping, Michael Plauborg, det nye spisested, der fredag åbner på campingpladsen. Privatfoto: Michael Plauborg
Der har manglet et spisested i området omkring Nissum Fjord Camping, mener indehaveren af campingpladsen. Det gør han nu noget ved.
Annonce

Nissum Fjord: Igennem de seneste par år har campingejer Michael Plauborg haft planer om at udvide sortimentet på Nissum Fjord Camping. Campingpladsen havde brug for et spisested, og derfor har han spekuleret i, hvordan sådan et skulle strikkes sammen.

Han har ikke været i tvivl om, at området havde brug for et sted, hvor turister og lokale kan spise. Han skulle bare finde den rigtige formular og den rigtige mand til at passe stedet.

Det har han fundet nu, og fra fredag den 3. juli kan campinggæster, turister og andre sultne gæster svinge forbi campingpladsen og få sin frokost eller aftensmad.

- Vi har ansat en til at stå for driften af det, og så kommer vores fire unge ansatte også til at hjælpe til, så vi kan holde åbent hver dag i højsæsonen, siger Michael Plauborg.

Spisestedet kommer til at hedde Cafe Fjorden og bliver en blanding mellem en restaurant, en cafe og en grillbar.

- Jeg vil nok kalde maden for ”bedre grillmad”. Vi går op i kvalitet i alle vores produkter, og vi vil forsøge at ramme det, som folk gerne vil have, siger campingejeren.

Cafe Fjorden skal ikke bare komme sulten til livs hos campingpladsens gæster. Den skal lukke et hul i området omkring campingpladsen.

- Man kan ikke finde et spisested indenfor en radius af syv-otte kilometer, og mange har efterspurgt det. Vi har faciliteterne til det, så derfor har vi valgt at sætte det i gang, siger Michael Plauborg.

Annonce

Generalprøven veloverstået

Det er noget nyt, at der bliver langet mad over disken på campingpladsen, og for at undgå at skulle springe direkte ud på dybt vand holdt Cafe Fjorden generalprøve i weekenden.


Man kan ikke finde et spisested indenfor en radius af syv-otte kilometer, og mange har efterspurgt det. Vi har faciliteterne til det, så derfor har vi valgt at sætte det i gang

Michael Plauborg, indehaver af Nissum Fjord Camping


Her var campingpladsens gæster inviteret indenfor til at teste menukortet af. Samtidig kunne personalet i køkkenet får rutinerne ind under huden, inden det fredag går løs med den officielle åbning.

- Det gik rigtig godt i weekenden. Der var mange mennesker til vores interne selskab, og vi fik øvet en masse ting, så det var, som det skulle være. Nu glæder vi os bare til fredag, siger Michael Plauborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Venstre foreslår presbold i mink-sag: Vi skal ikke acceptere andre løsninger end opgravning af mink straks

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Han mente, at de var kærester og gav hende en pistol: Nu har han fået fire et halvt års fængsel

Holstebro

Thomas Danielsen efter samråd om minkgrave: Ministeren brugte tiden på at fralægge sig ansvar

Annonce