Annonce
TTH Holstebro

En bizar afslutning sikrede en lille genrejsning: - Jeg tænkte 'åh nej'

TTH Holstebro kunne sende en tak til dommer Nichlas Nygaard, som kom i vejen for en stor TTH-dukkert i de døende sekunder af en jævnbyrdig kamp i Kolding.  Arkivfoto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro hævede niveauet en smule efter pokalskuffelsen på Mors og fik ét point med hjem fra Kolding. KIF Kolding var dog særdeles tæt på at tage begge point til sidst, men så kom en dommer, bogstaveligt talt, i vejen.
Annonce

Kolding: Det var en hård fight mellem TTH Holstebro og KIF Kolding. Det skulle man blot spørge materialemanden i TTH, Jørgen "Jønne" Dahl, om.

Tydeligt frustreret og med en masse gloser henvendt til spillernes hårdhed kunne han notere sig fem-seks TTH-trøjer, som ganske enkelt var revet helt i stykker i kampens hede.

Havde det ikke været for dommer Nichlas Nygaard, så havde TTH Holstebro-spillerne formentligt revet flere trøjer itu i sekunderne efter kampen.

Med lidt under ti sekunder tilbage stod der 32-32. TTH Holstebro havde taget målmanden ud og spillede syv-mod-seks. Her valgte Johan Meklenborg den løsning, som man helst ikke må i den situation. Et forfejlet indspil til stregen.

Bolden nåede ikke frem til Cichosz og med fem sekunder tilbage kunne KIF Kolding kaste bolden op mod fremadstormende Andreas Flodman, som kunne have kastet den i et tomt mål og sikret eufori i Sydbank Arena.

Sådan lød KIF-eventyret, men sådan gik det ikke.

Bolden blev godt nok sendt op mod Flodman på midten af banen, men dommer Nichlas Nygaard kom ind foran og væltede svenskeren, hvorefter tiden løb ud. Så marginalt var det, at TTH Holstebro undgik det første nederlag til KIF Kolding i fem år.

Efterfølgende kunne dommeren ikke gøre andet end at beklage det hændelige uheld, hvor han blev fanget på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Annonce

Aldrig set før

Christoffer Cichosz kunne konstatere, at han aldrig havde set noget lignende.

- Det må jeg ærligt erkende, at jeg aldrig har oplevet. Det kan nok godt komme til at trække en overskrift eller to, siger stregspilleren.


Jeg tænkte "åh nej". Om der var straffe og rødt kort. Det var heldigt for os, for vi må aldrig give dem sådan en chance.

Magnus Bramming, TTH Holstebro.


Nede i hjørnet havde Magnus Bramming ikke set sammenstødet. Han så blot "tre mennesker" tæt på hinanden. En dommer, en KIF-spiller på gulvet og en Aaron Mensing.

- Jeg tænkte "åh nej". Om der var straffe og rødt kort. Det var heldigt for os, for vi må aldrig give dem sådan en chance. Så hellere smide smide bolden om bag målet eller gå fra en spids fløjafslutning, siger Magnus Bramming.

Kampen i tal

KIF Kolding - TTH Holstebro 32-32 (18-18)

Herrehåndboldligaen, 11. spillerunde

Stillinger undervejs: 2-3, 6-7, 9-9, 12-11, 16-14, 18-18, 22–21, 25–23, 27–28, 30–29, 32–32.

Mål, TTH: Magnus Bramming 7, Christoffer Cichosz 5, Kay Smits 4, Johan Meklenborg 4, Odinn Rikhardsson 4, Aaron Mensing 4, Jonas Porup 2, Allan Damgaard 1, Mathias Porsholdt 1.

Topscorer, KIF: Andreas Flodman 8.

Udvisninger: KIF 4, TTH 2.

Tilskuere: 440 i Sydbank Arena, Kolding.

En konklusion, som TTH-træner Søren Hansen i den grad var enig i.

- Jeg er frustreret over, at vi ikke får afsluttet. At vi i stedet søger et satset stregindspil for tidligt. Vi spiller syv-mod-seks, fordi vi ikke er bange, og fordi vi vil vinde, men vi skal ikke forsøge et satset stregindspil med seks sekunder tilbage, siger Søren Hansen.

Annonce

Bedring

Det var en kamp, som bølgede frem og tilbage.

KIF Kolding havde i 2. halvleg chancen for at komme foran med fire, men TTH Holstebro gav sig ikke og havde også sine muligheder for at tage begge point med i bussen.

Målmandsspillet blev endnu engang et problem for TTH Holstebro. Frandsen og Frisk stod på henholdsvis 15 og 20 procent med 39 skud imod, men på trods af det og de 32 mål, som holdet lukkede ind, var der bedring at spore i forsvarsspillet ifølge cheftræneren.

- Jeg synes, forsvaret arbejdede bedre, end det har gjort længe. I perioder står vi fint, og de perioder, skal vi have fokus på, selvom der stadig er et godt stykke vej endnu, siger Søren Hansen

- Med målmændene synes jeg ikke, at vi skal gå og dunke os i hovedet over redningsprocenter. Vi skal se på, om de går efter de bolde, de skal. Når de så lige får tur i den og selvtillid, så skal det nok begynde at ligne noget, fortsætter TTH-træneren.

Også TTH-anføreren kunne spore bedring.

- Der var mere bund, i det vi fik gjort i dag (mandag, red.). Det var væsentligt bedre end mod Mors, men det skal være marginalt bedre, når vi skal møde Ribe-Esbjerg, lød det fra Cichosz.

En kamp, som bliver spillet torsdag klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Forbløffende balance på regnskabet

Annonce