Annonce
HB

En ærgerlig afslutning på en stærk halvsæson

- Det er fint at få lidt ferie nu, så vi kan få samlet lidt energi. Jeg tror, at flere af spillerne trænger til at få en pause, siger Kim Kristensen Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Boldklub måtte indkassere et nederlag på 2-0, da de besøgte Aarhus Fremad i efterårets sidste kamp. Et frustrerende nederlag som dog ikke overskygger en overordnet tilfredshed.

Aarhus: Holstebro Boldklub havde mulighed for at lægge afstand til forfølgerne og cementere den førsteplads, som de indtager i Danmarksserien og får lov til at overvintre på.

Den mulighed blev dog misset, da holdet lørdag eftermiddag tabte 2-0 til Aarhus Fremad efter et tæt opgør, hvor hjemmeholdet især kunne takke sin målmand for, at de holdt buret rent.

- Jeg synes, at vi har et lille overtag i chancer, men deres målmand stod en rigtig flot kamp. Han havde to-tre virkeligt flotte redninger, og det var hans fortjeneste, at vi ikke fik point med derfra, siger HB-træner Kim Kristensen.

Det var en personlig fejl i HB-defensiven, som nærmest forærede Aarhus Fremad 1-0 føringen, og 2-0 scoringen faldt i overtiden, da HB var tvunget frem på banen.

- Vi er frustreret, over måden vi taber på. Set fra mit synspunkt havde uafgjort i virkeligheden været et meget fair resultat. Det var en kamp med et, til tider, lidt for højt tempo, og der var en del fejl fra begge hold. Derfor blev det også ret chancefattigt, siger Kim Kristensen.

Annonce

Kampen i tal

Aarhus Fremad - Holstebro Boldklub 2-0 (0-0)

Danmarksserien, pulje 4

Mål: 1-0 Esben Lauridsen (65.), 2-0 Anders Vadstrup Madsen (90.).

Overordnet tilfreds

En frustrerende og drivvåd eftermiddag på kunstgræsbanen i Aarhus kan ikke ændre på, at Holstebro Boldklub nu kan holde kamppause til midten af marts med en god fornemmelse.

Holdet, som har vundet ni af efterårets 14 kampe i Danmarksserien, har bragt sig i stilling til at nå frem til de playoff-kampe, som kan betyde en plads i 2. division næste sæson.

- Ser man overordnet på sæsonen, synes jeg, at det har set godt ud. Vi ville selvfølgelig gerne have skabt et større hul til forfølgerne med en sejr i den her kamp, men det skal ikke ødelægge helhedsindtrykket af sæsonen, siger Kim Kristensen.

Der tegner sig en meget tæt topstrid i puljen, hvor det blot er tre point, som skiller de tre øverste hold. Derfor venter der også nogle kampe efter pausen, som meget vel kunne blive forbudt for børn.

- Det bliver fedt, og det bliver voldsomt. Det er sådan noget, man lærer af som spiller, og det vigtigste bliver, at frygten for at miste ikke overskygger glæden for at opnå noget, siger Kim Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce