Lemvig

Elever skal til DM i badminton

De stolte vestjyske mestre i badmintor er fra venstre: Magnus Søvndal (Snedsted), Marie Duus (Haderup), Ida Møller (Farsø), Jakob Thesbjerg (Struer), Nikolaj Poulsen (Videbæk), og Andreas Bonde (Sørvad). Privatfoto: Karsten Poulsen.

Nørre Nissum: Førsteholdet fra Nørre Nissum Efterskole kom tirsdag hjem med en imponerende sejr i b-rækken ved de Vestjyske Mesterskaber i efterskolebadminton. Holdet har dermed kvalificeret sig til DM.

Finalen måtte ud i et afgørende såkaldt "Golden Set" mod Blåkilde Efterskole. – Det var bare en presset stemning til sidst, for begge hold ville jo gerne til DM, fortæller Nikolaj Poulsen, som havde spillet både en herresingle og en herredouble i finalen. Han stod sammen med holdkammeraterne Magnus Søvndal, Marie Duus og Andreas Bonde og heppede på Jakob Thesbjerg og Ida Møller, som var ude i Golden Set i mixdouble. Jublen brød ud, da de to NNE-elever tog sejren hjem og sendte 1. holdet til DM i Vejle den 30. april. – Det var jo godt, for nu får vi lov til at spille mere badminton, siger Nikolaj, som har spillet i syv år. – Det er en fed sport, fordi det er en individuel sport, hvor man selv kan gøre forskellen for, om man vinder eller taber. Det er aldrig nogen andres skyld, mener Nikolaj.

0/0
Annonce
Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Løfte: Vi glemmer jer ikke

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Lemvig

Nyt tiltag: Mand - find dig et fællesskab

112

Slange er tilbage hos sin ejer

Annonce