Annonce
Holstebro

Elever leger ingeniører for en dag

Engineering Day skal få flere børn og unge til at interessere sig for naturvidenskab og teknologi. Vestbyen Friskole og Rolf Krake Skolen i Holstebro deltager i projektet. Pressebillede

Holstebro: De fleste skoleelever tænker formentlig ikke meget på, hvordan alle de pakker, der bliver bestilt på nettet, når frem.

Eleverne på både Vestbyen Friskole og Rolf Krake Skolen i Holstebro får nu chancen for at blive ingeniører for en dag og udtænke en løsning på, hvordan man smartest flytter en pakke fra et punkt til et andet.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Annonce

9. klasse på Vestbyen Friskole holder Engineering Day onsdag den 4. november. På Rolf Krake Skole er det 6.a, der kaster sig ud i ingeniørarbejdet. Det foregår torsdag den 5. november.

Udstyret med pap, papir, snor, træpinde og malertape skal eleverne i grupper samarbejde om at konstruere så stærkt og så energivenligt et transportmiddel som muligt.

Modellen skal kunne flytte en pakke mellem to punkter med 30 cm. afstand - vel at mærke uden at pakken bliver skubbet direkte med hånden.

Engineering Day arrangeres af Engineer the Future, der estimerer, at cirka 25.000 elever vil deltage. Formålet er at få flere børn og unge til at interessere sig for naturvidenskab og teknologi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce