Annonce
Struer

Elbil-festival siger tak og rykker videre

Humor og elbilisme gik i weekenden hånd i hånd i Struer. Fotos: Morten Stricker

Dansk Elbil Festival blev i lørdags afholdt for første gang og det i Struer. Nu skal den videre ud i landet.

Annonce

Struer: Der er stor tilfredshed hos arrangørerne bag Dansk Elbil Festival, som i weekenden blev afholdt for første gang og det på havnen i Struer side om side med Struer Racing Festival.

Mellem 7000 og 8000 mennesker anslås at have deltaget i de to festivaler, som løb af stablen lørdag.

- Jeg håber, at rigtig mange fik en oplevelse, en øjenåbner og et grin, siger Thomas Eilskov Jensen, der er marketingkonsulent i Jysk Energi, som er arrangør af Dansk Elbil Festival.

Det sidste med grinet særligt med reference til et af festivalens højdepunkter - El-panelet - som bestod af Anders Morgenthaler, Frank Hvam og Jesper Theilgaard.

- De fik på en humoristisk måde rigtig mange, fine pointer igennem i forhold til elbil-branchen, fortæller Thomas Eilskov Jensen og fortsætter:

- Dagens største bifald var da også til deres pointe om, at danskerne er klar til at købe elbiler. Nu skal politikerne bare på banen i forhold til, at vilkårene omkring elbiler skal være sikre og pege ud i fremtiden.

Det her er noget, vi gerne vil rundt i hele Danmark med, og nu har vi lært en masse i år, og vi har i kølvandet på det her fået en masse henvendelser og partnerskaber, der har formet sig, og det skal vi gøre brug af.

Thomas Eilskov Jensen, marketingkonsulent i Jysk Energi.
Der var nok at kigge på for alle aldre, da der lørdag var Struer Racing Festival og Dansk Elbil Festival.
Annonce

En øst- og vestudgave

Ud over El-panelet peger Thomas Eilskov Jensen på festivalens prøv-selv-område som et af de helt store højdepunkter i lørdags.

- Det var noget af det første, som blev booket helt op. At folk kunne prøve at køre i forskellige elbiler og plug-in hybrider, forklarer han og peger på Teslas stand som det tredje store højdepunkt.

- Den var virkelig velbesøgt, og de havde da også deres model X med, som de fortalte om. Hvad der kommer til at ske med Dansk Elbil Festival til næste år, er endnu ikke 100 procent på plads. Men planen er, at der i 2019 både skal være en øst- og en vestudgave.

- Vi kan ikke offentliggøre nogen byer endnu, men vi regner med at lave en i Jylland og en i Københavnsområdet, siger Thomas Eilskov Jensen og tilføjer, at man igen gerne vil lægge sig op ad et allerede eksisterende event.

- Det her er noget, vi gerne vil rundt i hele Danmark med, og nu har vi lært en masse i år, og vi har i kølvandet på det her fået en masse henvendelser og partnerskaber, der har formet sig, og det skal vi gøre brug af, tilføjer han.

Og ikke mindst kigge i.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce