Annonce
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

De kommunalt ansatte i Struer Kommune kan se frem til en ekstra julegave i år på grund af ekstraindsatsen under coronakrisen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen Ritzau/Scanpix

Struer: De kommunalt ansatte medarbejdere i Struer kan se frem til en ekstra julegave i år.

Det er meldingen fra kommunen i en undersøgelse, som Morgenavisen Jyllands-Posten har foretaget.

Struer er en af syv kommuner, der har svaret, at de ansatte skal have en ekstra tak for indsatsen i et coronapræget 2020 med store forandringer og nye krav.

Annonce

Aarhus, Brøndby, Varde, Odsherred, Rødovre og Ballerup er de kommuner, hvor julegaven bliver ekstra stor i år. Det er ikke alle kommuner, der har svaret på undersøgelsen.

Kommunalforsker Roger Buch fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole mener, at der kan være god fornuft i lidt udvidet personalepleje i et år, hvor de store julefrokoster også bliver aflyst.

- Det offentlige oplever i disse år en stigende udfordring med at rekruttere. Derfor har der været fokus på personaleplejen, og der kan små symbolske ting spille en rolle, siger forskeren til Jyllands-Posten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce