Annonce
Struer

Ekstra økonomisk hjælp til klub og forening

Linde BK og Langhøj KFUM's IF får nu en håndsrækning af sponsoreren, OK. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Annonce

Linde/Langhøj: OK giver Linde BK og Langhøj KFUM's IF 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så klubben og foreningen får hjælp til at komme igennem coronakrisen.

Checken lyder nu samlet på 27.300 kroner.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Sponsorkronerne i Linde BK kommer de unge i klubben til gode.

- Vi bruger udelukkende vores sponsorkroner på vores ungdomsafdeling. Det vil sige, at vi yder støtte til sportscamps i sommerferien, som bliver afholdt sammen med andre foreninger, og ligeledes støtter vi Langhøj Cup, som dog måtte aflyses i år, siger formand i Linde BK Lene Dybdahl.

- Vi har cirka 140 medlemmer i alt, og heraf er knap 100 (af dem, red.) U-7 til U-13 spillere. Alle vores børn og unge får desuden en bold og en t-shirt, og ellers bruger vi pengene på redskaber og rekvisitter, og når der er sæsonafslutning. Indendørs sæsonen er jo begyndt, og her støtter vi selvfølgelig også med bolde og så videre, fortsætter hun.

I Langhøj KFUM's IF falder pengene på et tørt sted.

-  Vi måtte jo aflyse årets cykelrally, gymnastikopvisning og vores årlige julefrokost, så det betyder jo en væsentlig indtægts-nedgang, så derfor er de 30 procent fra OK en fantastisk ekstra indtægt, der er med til at gøre det nemmere for os. Vi har i år kunnet glæde os over en stor fremgang i vores volleyballafdeling, men det koster jo lidt i nye bolde og så videre, siger formand for foreningen, Ina Hestbæk Jakobsen og tilføjer:

- Vi giver alle vores børn en t-shirt, når de betaler deres kontingent, og ellers støtter vi forskellige events i hallen, som både er for medlemmer og ikke medlemmer på tværs af årgange og køn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mindst 4893 tons døde mink truer miljøet: Beskæmmende, at man ikke vil lytte, siger politiker

Struer

Sand skal sikre glat føre

Annonce