Annonce
Holstebro

Efterskolernes Aften giver afklaring

Mange unge, der deltager i Efterskolernes Aften, har allerede bestemt sig, inden de tager til Efterskolernes Aften, så de skal bare bekræftes i deres fornemmelse. Pr-foto

9. januar er det Efterskolernes Aften, hvor unge kan kigge nærmere på deres måske kommende efterskole.

Annonce

Nordvestjylland: 9. januar bliver Efterskolernes Aften afholdt på tværs af landets efterskoler og også i Nordvestjylland. Denne aften kan du få rundvisninger på efterskolerne, men en ny undersøgelse fra CompanYoung viser, at 53 procent af 5.000 efterskoleelever allerede helt eller næsten afklarede om deres valg af efterskole, inden de besøger en efterskole for første gang.

Mange unge tager derfor ikke længere til Efterskolernes Aften for at se om skolen er relevant for dem. De tager dertil for at blive bekræftet i deres beslutning. En årsag til, at flertallet af de unge virker afklarede, før de besøger en efterskole, er ifølge Rasmus Lindgaard, team leader for insight i CompanYoung, at efterskoler i dag bruger flere ressourcer på at synliggøre sig selv på sociale medier og eget website, og denne digitale tilstedeværelse har gjort det lettere for unge at vælge en efterskole.

Annonce

Unik atmosfære

- Med internettets fremkomst er det blevet lettere for unge at forstå virkeligheden på skolerne uden at have været der i virkeligheden. At gå til åbent hus arrangementer er derfor ikke længere en nødvendighed for at vide om efterskolen er et match, siger han i en pressemeddelelse. - Det er vigtigt, at åbent hus arrangementer ikke blot bliver en gentagelse af den information, som de unge selv kan finde på nettet. Efterskoler må derimod skabe en unik atmosfære til arrangementerne, som de besøgende kun kan opleve ved at være der fysisk, fortæller Rasmus Lindgaard fra CompanYoung.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg siger det bare...

Annonce