forside For abonnenter

Efterskole-elever dømt for mishandling af kammerat

Fire tidligere efterskoleelever fra Fenskær Efterskole i Nørre Nissum dømt for grov vold og ulovlig tvang mod en femte elev.

Fire tidligere efterskoleelever bliver afkrævet 100.000 kroner i erstatning for systematisk mishandling og mobning af kammerat gennem et halvt år.

0/0
Annonce
Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Annonce
Annonce
Annonce
Ulfborg/Vemb

Svar på DNA-test: Ulve stod bag drab på 37 påskelam

Holstebro

Borbjerg-elever blev mestre på internettet

Holstebro

Tv-udsendelse om Stig Gerdes' sag: Holstebro-patient var slet ikke psykisk syg

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

Kultur For abonnenter

Anne, Sanne og Lis triumferede: Fortræffelig fredagsfest med toptunet trekløver

Forrygende: De 7000 publikummere i Ceres Arena i Aarhus genererer en elektricitet, som forplanter sig ned i halgulvet, allerede inden Anne, Sanne og Lis indtager scenen. Med dette publikum i ryggen kan det ikke gå galt, tænker jeg et par minutter før kampstart. Den forudsigelse viser sig at holde stik. Lyden i arenaen er fremragende (omend til den høje side), bandet spiller nærmest fejlfrit og de tre kvinder, som alles øjne og ører hviler på, leverer ikke mindre end en pragtpræstation. Allerede fra åbningsnummeret, Anne Linnet Bands "You're Crazy", konstaterer jeg, at de tre ikoniske, danske sangerinder synger markant bedre end flertallet af deres jævnaldrende mandlige kolleger. I de første sange er det især Sanne Salomonsens soulede stemme, som imponerer mig. Jeg har ikke hørt hende synge bedre i 15 år. Det er sikkert, selvsikkert og sprudler af determination. Da hun alene på scenen trakterer med "Det er ikke det, du siger", er det svært ikke at få gåsehud i den glohede arena. Ufatteligt, at hun kan proppe så meget nerve og sjæl ind i et nummer, hun må have fremført mange hundrede gange.

112

Havetraktor og fører væltede ned ad skrænt

Struer For abonnenter

Christian efterlyste et job i fyldt kantine: Sådan går det i dag

Danmark

Folketingskandidat skrev oikofobi og så fik han 30 dages karantæne på Facebook

Holstebro

Valget: Udspil vil styrke uddannelser i Nordvestjylland

Annonce