forside For abonnenter

Efterskole-elever dømt for mishandling af kammerat

Fire tidligere efterskoleelever fra Fenskær Efterskole i Nørre Nissum dømt for grov vold og ulovlig tvang mod en femte elev.

Fire tidligere efterskoleelever bliver afkrævet 100.000 kroner i erstatning for systematisk mishandling og mobning af kammerat gennem et halvt år.

0/0
Annonce
112

Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Erhverv

Profil Møbler lukker og flytter sydpå

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

Kultur For abonnenter

Anne, Sanne og Lis triumferede: Fortræffelig fredagsfest med toptunet trekløver

Forrygende: De 7000 publikummere i Ceres Arena i Aarhus genererer en elektricitet, som forplanter sig ned i halgulvet, allerede inden Anne, Sanne og Lis indtager scenen. Med dette publikum i ryggen kan det ikke gå galt, tænker jeg et par minutter før kampstart. Den forudsigelse viser sig at holde stik. Lyden i arenaen er fremragende (omend til den høje side), bandet spiller nærmest fejlfrit og de tre kvinder, som alles øjne og ører hviler på, leverer ikke mindre end en pragtpræstation. Allerede fra åbningsnummeret, Anne Linnet Bands "You're Crazy", konstaterer jeg, at de tre ikoniske, danske sangerinder synger markant bedre end flertallet af deres jævnaldrende mandlige kolleger. I de første sange er det især Sanne Salomonsens soulede stemme, som imponerer mig. Jeg har ikke hørt hende synge bedre i 15 år. Det er sikkert, selvsikkert og sprudler af determination. Da hun alene på scenen trakterer med "Det er ikke det, du siger", er det svært ikke at få gåsehud i den glohede arena. Ufatteligt, at hun kan proppe så meget nerve og sjæl ind i et nummer, hun må have fremført mange hundrede gange.

Holstebro

Gammel tyrestation: Stor interesse for nyt boligområde

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

112

Lam faldt ned i hul

Annonce