Annonce
Sport

Efterskole bliver vært for danske mesterskaber

Nørre Nissum Efterskole lægger næste forår baner til de danske mesterskaber i fodbold for efterskolehold. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard

Nørre Nissum: I tre dage i maj næste år bliver der masser af fodbold i Nørre Nissum.

Her skal Nørre Nissum Efterskole være værter for de danske mesterskaber i fodbold for efterskoler. 16 pigehold og 16 drengehold skal dyste om mesterskabet, og det betyder, at omkring 600 spillere fra efterskoler over hele landet vil komme til byen for at deltage i mesterskaberne, skriver hjemmesiden www.fodboldforpiger.dk.

Mesterskaberne skal afvikles fra 19.-21. maj 2022, og der vil blive spillet på i alt fem baner i Nørre Nissum. Det er planen, at der skal spilles på tre baner ved Østhallen og en bane ved seminariet, mens efterskolens egen kunstgræsbane, der også bliver kaldt Nissum Park, er den sidste bane, der skal benyttes ved stævnet.

Annonce

Nørre Nissum Efterskole skulle allerede i år have været værter for mesterskaberne, men det fik coronapandemien sat en stopper for. Derfor blev mesterskaberne og værtsskabet udsat et år.

Arrangørerne er automatisk kvalificeret med et hold i både pige- og drengerækken, og har dermed en hjemmebanefordel ved turneringen.

Nørre Nissum Efterskole har tidligere haft stor succes på fodboldbanen. I 2007 vandt skolens pigehold Ekstra Bladets landsdækkende skolefodboldturnering efter en finalesejr i Parken i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce