Annonce
Lemvig

Opdateret: Eftersøgning uden resultat

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Mandag morgen var en større eftersøgning igang i Lemvig Havn efter en person, der muligvis var faldet i havnen
Annonce

Lemvig: Politiet indstillede tidligt i dag til morgen eftersøgningen efter en person, der muligvis er faldet i havnen i Lemvig. På trods af en større eftersøgning med både redningshelikopter, redningsvæsenet, politi og brandvæsen lykkedes det ikke at finde tegn på en ulykke lige som ingen i dag til morgen var meldt savnet.

Eftersøgningen blev sat i værk i dag til morgen, da en lastvognchauffør hørte en person, der råbte om hjælp. Stemmen lød til at komme fra havneområdet, og derfor slog han alarm til politiet.

Frygten var, at en person i nattens løb har været på havnen for at sikre sig, at et fartøj kom godt gennem nattens storm og så var faldet i vandet. Derfor valgte politiet at sætte det store apperat i gang og alarmede klokken 04.05 redningsstationen i Thyborøn, der sejlede til havnen i den lette redningsbåd for at gennemsøge havneområdet. Også politi og brandvæsen deltog i eftersøgningen, ligesom en redningshelikopter med varmefølsomt udstyr på et tidspunkt svævede i luften over havnen i håb om at finde livstegn.

Eftersøgningen gav dog ikke noget resultat, og derfor er eftersøgningen igen afblæst. Redningsbåden fra Thyborøn valgte dog at blive i havnen indtil det blev lyst for at lave en sidste runde i havnebassinet, men det var også forgæves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sammenstød under venstresving

Holstebro For abonnenter

Omtvistede minkgrave: Ny tvivlsom lov kan lovliggøre minkgrave - men måske i strid med grundloven

Annonce