Annonce
Holstebro

Efterlod sig sine udtrådte klipklappere: Stjal sko, duftlys og post og truede sin anmelder med drab

Politiet fik lørdag travlt, da en 20-årig mand stjal flere butiksvarer i gågaden og truede en anmelder. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Holstebro: En 20-årig mand gav lørdag Midt- og Vestjyllands Politi noget at se til. Kronologien er der usikkerhed om, men sikkert er det, at det var en travl butikstyv, politiet til sidst fik fat i.

Klokken 13.21 i H&M i Nørreportcentret anmeldes et butikstyveri. Der gives signalement om en fyr, der har forladt butikken med fem pakker strømper og nogle duftlys.

I Skokjær stjæler han efterfølgende et par Lacoste-sko og efterlader sine egne klipklappere i stedet. Tyveriet skulle  dog være blevet opdaget undervejs, og manden skulle angiveligt være blevet bortvist fra butikken.

Senere - i Helm - stjæler han fire kortholdere til en værdi af over 900 kroner. Men Skokjær er han ikke færdig med.

For han kommer senere tilbage til skobutikken og truer anmelder.

- Jeg slår dig ihjel, truer han anmelder og fører hånden over halsen og kigger på ham imens, forklarer politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi, Lilian Jensen.

Men det skulle ifølge politiet først være klokken 15.50, at politiet får manden at se. Her har han fået brudt fem postkasser op i Nørregade og er igang med at åbne og læse brevene i dem.

Manden var ligeledes i besiddelse af tyvekoster fra et ukendt gerningssted. Han bliver sigtet for butikstyveri, trusler, hærværk og brud på brevhemmeligheden. Den 20-årige mand kommer fra Ørnhøj-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce