Erhverv

Efter "vild" åbning: Både antal besøgende og madindtag har overrasket Dalle Valle

- Vi er blevet taget så godt imod her i Holstebro, og med en del åbninger på bagen har denne her alligevel været en af de vildeste, lyder det fra Dalle Valle, som har haft besøg af mellem 800 og 1100 daglige gæster i den første uge. Foto: Ninna Pirchert
Efter "en af de vildeste" åbninger ser Dalle Valle frem til en lidt mindre hektisk tid.

Holstebro: Det gik stærkt med at få Dalle Valle gjort klar til åbning forrige torsdag, og siden er farten ikke blevet sagtnet.

Restauranten i Vestergade har alle dage været besøgt af mellem 800 og 1100 mennesker, fortæller Dalle Valles HR-chef, Stine Pedersen.

- Vi er blevet taget så godt imod her i Holstebro, og med en del åbninger på bagen har denne her alligevel været en af de vildeste, når man ser på dens størrelse, siger hun.

- Det er helt fantastisk, men har selvfølgelig også krævet sved og måske lidt tårer til tider, tilføjer hun.

For den overvældende travlhed har også bevirket, at Dalle Valle ikke har kunnet gøre alle glade.

- Vores personale har gjort det helt fantastisk, og heldigvis har 98 procent af vores gæster været tilfredse, forstående og overbærende. Vi har desværre ikke formået at svare på mange telefonopkald, lidt tekniske problemer var der også, så ventetid har der bestemt været, og det er vi selvfølgelig rigtig kede af, siger Stine Pedersen.

Hun forklarer, at caféen nøje lytter til og læser kommentarer fra kunderne. Størstedelen har været positive, men samtidig erkender kæden også, at der altid er plads til forbedringer, hvilket man vil sørge for. Eksempelvis er man med i stop madspilds-ordningen TooGoodToGo, hvor brugere kort før lukketid kan købe resterende mad til nedsat pris. Grundet travlheden har der bare ikke været nogen rester endnu, hvilket har bevirket, at Dalle Valle har måttet udskyde ordningen.

- Men alt i alt er jeg meget positivt overrasket og vil af hjertet takke besøgende og personalet for denne første uge og ser frem til at byde velkommen til en mindre hektisk café, konkluderer Stine Pedersen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Det begyndte med en operation og en idé: Familievirksomhed tredobler overskuddet

Lemvig

Opdateret: Bilist på sygehuset efter færdselsulykke på Ringkøbingvej

Mærkedage For abonnenter

Restauratøren fik sig en strandbar i fødselsdagsgave

112

Advarer mod gastyve

112

Taget to gange på to timer på samme vej

Erhverv

Huskøbere søger væk fra de større byer

Danmark For abonnenter

Far, mor og søn blev dræbt i flystyrt på Island: Svært at fatte, hvad der er sket

Holstebro

80-årig dame fra Holstebro mistede livet: Usikret overkørsel får stor del af skylden for dødsulykke

Sport

Satser på 2020: Criterium Holstebro er sat i bero

Annonce