Annonce
Sport

Efter 'ulidelige' forhandlinger: Dina nærmer sig en afklaring

Hvis de sidste ting flasker sig, kan Dina Thorslund snart sætte navn på sin næste modstander. Foto: Morten Stricker
Dina Thorslund-lejren er ved at lande en ny modstander, efter hun pludselig stod uden, da Debora Dionicius tabte en opvarmningskamp og derfor var udelukket. Det har krævet nogle særdeles søvnfattige dage og benhårde forhandlinger.

Struer: Det er særdeles tæt på, at Dina Thorslund kan sætte navn på sin næste modstander.

Der mangler blot de sidste detaljer, før et nyt navn er på plakaten, efter den noget bizarre situation tidligere på ugen, hvor en opvarmningskamp kostede den planlagte modstander.

Thomas Madsen, som er manager og træner for Dina Thorslund, er manden som har stået i front på det gedemarked, som som sådanne forhandlinger kan være.

Annonce

Hvis det navn, som nu er tæt på bliver en realitet, bliver det dog alt andet end den letteste modstander, Dina Thorslund kommer til at stå overfor.

- Det er nok den sportsligt sværeste kamp, som Dina kunne vælge. Det er en hård kamp, og hende vi forhandler med har en stil, som måske ikke passer Dina særligt godt, fortæller Thomas Madsen, og fortsætter:

- Det er til gengæld en drømmekamp for fansene, og jeg tror godt nok, at der vil blive uddelt lussinger.

Kun de bedste

Han er stolt over, at Dina Thorslund har valgt at gå 'den vej' og række ud efter en af de sværeste kampe.

- Ud af en liste på fire navne så har hun valgt den sværeste kamp. Det er jeg stolt af, for det viser, at hun ikke vil andet end den absolutte top, siger Thomas Madsen.

Der har ellers været rig mulighed for at gribe den 'lette løsning', men dertil har de sportslige ambitioner været for store.

- Siden det kom frem, at en ny modstander skulle findes, har jeg nok fået 50 henvendelser fra agenter, der har en modstander til Dina, forklarer Thomas Madsen.

Thomas Madsen har været en travl mand, siden det kom frem at der skulle findes en ny modstander. Foto: Johan Gadegaard

Han kalder selv forhandlingerne for 'ulidelige', og han har siddet de seneste nætter og forhandlet på tværs af kontintenter og haft flere navne i spil, inden det altså nu er ved at lande ved ét konkret navn.


Det er verdens smukkeste sport i ringen, men en af de mest forfærdelige udenfor

Thomas Madsen, træner og manager for Dina Thorslund


- Det ønsker jeg ikke for nogen. Det er så ulideligt. Aftaler med den ene, aftaler med den anden, agenter og promoterer der trækker i forskellige retninger. Der er mange sydamerikanske boksere, som kan sikre deres fremtid med den her kamp, så der har godt nok været meget at se, til siger Thomas Madsen.

Annonce

Erfaringer rigere

Han har efterhånden prøvet lidt af hvert og oplevet sine benspænd i bokseverdenen. Thomas Madsen var dog ikke sen til kalde det scenarie, hvor de pludselig skulle ud og finde en ny modstander på grund af en opvisningskamp 'vanvittig' og helt uventet.

- Man skal pakke sine venskaber langt væk i sådan en forhandling. Det er hård forretning, men jeg har efterhånden været igennem mine omgange og blevet slebet til i kanterne. Når man brækker næsen nok gange, så bliver den limet til sidst, siger Thomas Madsen og afslutter:

- Det er verdens smukkeste sport i ringen, men en af de mest forfærdelige udenfor.

Rammerne om kampen er det samme som hidtil. Det hele løber fortsat af stablen fredag 25. juni i Struer, og det er med en VM-titel i bantamvægt på spil.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce