Annonce
Holstebro

Efter uheld med væltet kran: Holstebromotorvejen er genåbnet

Fredag morgen er oprydningsarbejdet efter torsdagens uheld overstået, og Holstebromotorvejen i retninng mod Holstebro er genåbnet. Foto: Kaspar Hvid
Fredag morgen er Holstebromotorvejen genåbnet og klar til morgentrafikanterne.
Annonce

Efter uheldet torsdag eftermiddag, hvor en kran væltede på Holstebromotorvejen, er motorvejen genåbnet.

Det oplyser Vejdirektoratet på Twitter omkring klokken to natten til fredag.

Det drejer sig om rute 18 Holstebromotorvejen mod Holstebro mellem 19 Aulum og 20 Tvis.

Holstebromotorvejen var lukket i retning mod Holstebro fra torsdag eftermiddag og ud på natten, efter et uheld hvor en kran væltede på Holstebromotorvejen.

Før Midt- og Vestjyllands Politi kunne få kranen væk, krævede det, at man fik rekvireret to mobilkraner fra BMS Krangården i Tvis. To store mobilkraner kom torsdag aften på plads, så man kunne rejse den væltede mobilkran op. Det tog længere tid, end politiet først havde forventet, og arbejdet fortsatte derfor til over midnat.

Ved uheldet var noget af motorvejen desuden blevet beskadiget.

- Derefter kommer det, der skal laves på vejen, hvor der er skader på vejbelægningen og på autoværnet, fortalte vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj til dagbladet torsdag.

Arbejdet med reparation af vejbelægningen og autoværn var i gang på stedet, efter kranen var blevet fjernet, og motorvejen er fredag morgen genåbnet.

Uheldet, der lukkede Holstebromotorvejen, i myldretiden torsdag eftermiddag og aften fik flere bilister til at ringe og beklage sig til politiet.

Vagtchef Ole Vanghøj var torsdag harm over, at folk ringede og klagede over, at motorvejen var spærret.

- Vi har fuld forståelse for, at folk har travlt, og at de gerne vil hjem, men det ligner simpelthen ikke noget, at man ringer og klager på den måde. Vi spærrer ikke vejen for sjov. Vi gør det udelukkende, så vi kan arbejde i sikkerhed, og så der ikke sker flere uheld, sagde vagtchefen torsdag.

Han fortalte desuden, at uheldet formentlig koster en bøde til fem bilister. De er nemlig blevet sigtet for at tage billeder af uheldet.

Fredag morgen er Holstebromotorvejen altså genåbnet og klar til morgentrafikken.

Ved uheldet skete ingen personskade.

Det vides endnu ikke, hvordan kranen helt præcist kunne vælte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce