Annonce
Holstebro

Efter tab af hustru og søn i trafikulykke: Far er frustreret over kommunens hjælp

Det er i dag et år siden, at tre personer omkom på Hodsagervej nær ved Holstebro. Foto: Morten Stricker
Kenny Nielsen fra Mejrup har ikke været tilfreds med den hjælp og behandling han har fået af Holstebro Kommune, efter at han mistede sin hustru og søn ved en trafikulykke for et år siden.
Annonce

Holstebro: Det er netop et år siden, at tre personer omkom i en tragisk trafikulykke på Hodsagervej nær ved Holstebro.

Britta Krarup Møller fra Mejrup og hendes niårige søn omkom, og det efterlod hendes mand Kenny Nielsen alene efter den voldsomme ulykke, der sendte et helt sogn i sorg. Den tredje dræbte var en pige også fra Mejrup.

I dag søndag står Kenny Nielsen frem på TV Midt/Vest og siger, at han ikke var begejstret for den hjælp han modtog fra det kommunale system i Holstebro.

- Jeg synes, det har været hårdt, det synes jeg. Til tider har det også være uoverskueligt, siger Kenny Nielsen til TV Midt/Vest

Kenny Nielsen følte, at det var uoverskueligt at komme videre, da han stod alene med mange ting.

- Jeg havde da forventet, at når jeg kommer ned og beder om hjælp, fordi jeg ikke har overskud til det selv, at de i det mindste kunne sige, hvis de ikke kan hjælpe med det jeg beder om nu og her, at de så ville undersøge det for mig. Det må være et minimum. Det er meget lavpraktisk, synes jeg. At man ikke engang kan få hjælp til det, det forstår jeg simpelthen ikke, siger han til den regionale tv-stationen.

Holstebros borgmester H.C. Østerby har efterfølgende inviteret Kenny Nielsen på en kop kaffe, men han har ikke ønsket at medvirke i programmet.

En 24-årig lettisk mand blev i februar dømt skyldig for trafikdramaet på de tre Mejrup-borgere på grund af for høj fart og sprit i blodet. Straffen var tre års fængsel. Den lettiske mand mistede desuden førerretten i ti år og udvises fra Danmark med indrejseforbud for bestandigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce