Annonce
Lemvig

Marius efter nederlag: - Jeg har ikke noget at være flov over

Marius Grønkjær klarede sig helt frem til finalen i talentkonkurrencen "All Together Now", men han kom tomhændet hjem. Pressefoto: Per Arnesen.
Men jeg fik da en masse reklame ud af det, vurderer Marius Grønkjær, der er klar til at tage ud og spille
Annonce

Thyborøn: Det lykkedes ikke for Marius Grønkjær, der stammer fra Thyborøn, at nappe sejren i Kanal 5 talentkonkurrencen "All Together Now". Marius Grønkjær havde sunget sig videre helt frem til finalen, der blev afviklet fredag aften, men her blev han slået ud allerede i aftenens indledende runde.

- Jeg nåede ikke med i top 3. Der sad tre dygtige piger til sidst med over 90 point, og jeg fik godt 50 point, siger Marius Grønkjær.

Det har han længe vidst, for programmet blev ikke sendt direkte. Det er derimod optaget i forårsmånederne marts/april, men Marius Grønkjær havde skrevet under på, at han ikke ville røbe sin placering. Derfor vidste ingen, hvordan finalen sluttede inden den blev vist på tv fredag aften.

- Jo, min kæreste vidste det. Hun kunne selv regne det ud, for hun vidste, hvornår jeg kom hjem den dag, finalerunden blev optaget, siger Marius Grønkjær.

Han er dog ikke skuffet over, at han ikke vandt finalen.

- Jeg har ikke noget at være flov over. Jeg er stolt af min præstation, og jeg har fået en masse reklame ud af det for mig selv og min lille geschjæft, og det var målet, siger Marius Grønkjær.

Han er i forvejen godt kendt som musiker og har allerede en del job. Han blev landskendt allerede i 2006, da han fik en andenplads i TV2's talentkonkurrence "Scenen er din", og i 2014 deltog han i underholdningsprogrammet "Ekstra Nummer" på TV2 Charlie. Han har også været til optagelsesprøve til talentprogrammet "X-Factor", men uden at klare sig videre til de indledende boot-camps. Derfor nåede han dengang ikke frem på skærmen. Til gengæld havde han ikke planer om at melde sig til "All Together Now", inden han en dag blev kontaktet af en caster fra programmet og spurgt, om han havde lyst til at medvirke.

- Det er jo ekstra sjovt, når det er en caster, der kontakter mig. Det er jo en form for kvalitetsstempel, når de har bemærket dig, så jeg accepterede. Jeg synes, den slags er sjovt, så jeg vil ikke afvise, jeg vil gøre det igen, men det skal føles rigtigt med tid, sted og program samt hvor, du er i dit liv, siger Marius Grønkjær.

I fredags sang Marius Grønkjær om hovedpræmien på 100.000 kroner, men han kom tomhændet hjem til Holstebro, hvor han bor i dag. Til gengæld håber han, at hans medvirken vil give sig udslag på anden vis.

- Det er svært at vide, om jeg får flere jobs på grund af min medvirken, men jeg kan da se på kommentarer på Facebook, at det giver meget omtalte at være med i sådan noget. Derfor er det en reklame for sig selv, det er svært at betale sig fra. Og samtidigt får man en god oplevelse ud af det, siger Marius Grønkjær.

Han så i øvrigt ikke selv finalen på tv fredag aften.

- Nej, jeg var ude at spille, men jeg har optaget det. Jeg har nemlig ikke set det på forhånd, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Lemvig

Stjal brevpapir til bedrageriforsøg

Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Holstebro

Udvalg vil ikke fyre: Millioner til SOSU-elever skal findes i budgetforhandlinger

Annonce