Annonce
Struer

Efter meget tæt løb - her er socialdemokraternes borgmesterkandidat

Bestyrelsesmedlemmerne i socialdemokraternes partiforening i Struer Kommune havde vendt bunkerne og talt stemmerne igennem tre gange, inden døren gik op og formanden, Flemming Odde (S), gjorde klar til at meddele de to kandidater, hvordan det var endt. Foto: Johan Gadegaard
Blot seks stemmer skilte de to kandidater, da Socialdemokratiet i Struer mandag aften fik peget på partiets spidskandidat i kampen om borgmesterposten til november.

Struer: Socialdemokraternes valg af ny borgmesterkandidat blev mandag aften afgjort med 50 stemmer til John Christoffersen og 44 til Flemming T. Sørensen.

Optællingen af de i alt 95 brevstemmer fandt sted i et mødelokale, som støder op til byrådssalen, hvor de to kandidater dukkede op klokken 19 for at møde partiforeningens dom.

Desuden var borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) tilstede. Det samme var Lars Møller Petersen fra den socialdemokratiske byrådsgruppe samt et enkelt af de menige medlemmer af socialdemokraternes partiforening, Karsten Grønholdt Hansen.

Annonce

Men det var bestyrelsen for partiforeningen, der stod for optællingen.

- Og vi talte stemmerne igennem tre gange, fortalte partiforeningens formand, Flemming Odde, da han havde læst resultatet op og kåret John Christoffersen som vinder.

- Tak for valget og tak for kampen til Flemming og for, at det er foregået fredeligt. Nu vil jeg gøre mit bedste for at leve op til det, sagde den nye spidskandidat umiddelbart efter sejren.

Udover de 50 stemmer på John Christoffersen og de 44 på Flemming T. Sørensen var der afleveret en enkelt stemmeseddel, som var blank.

- Ikke ugyldig, men blank, fortalte Flemming Odde.

Derefter opløste forsamlingen sig, og tirsdag mødes den socialdemokratiske byrådsgruppe for at kunne ønske den nye spidskandidat, John Christoffersen, tillykke med valget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce