Annonce
Ulfborg/Vemb

Efter lang tids bøvl: Nu kommer vaskehallen

Vaskehallen i Ulfborg står nu til at stå færdig i slutningen af september. Vaskehallen kommer til at bære det nordiske miljømærke, Svanen, fordi den skåner miljøet. Pressefoto

Ulfborg: De sidste brikker er nu faldet på plads ved den tidligere Fakta-butik i Ulfborg. Her bygger brugsuddeleren i Vemb, André Knudsen, ny vaskehal.

Efter lang tids tovtrækkeri om både byggetilladelse og biobrønd ser det nu ud til, at arbejdet kan gå i gang:

- Vi har i længere tid ønsket at bygge en vaskehal, og nu er vi glade for, det hele er faldet på plads, skriver uddeleren i en pressemeddelelse og fortsætter:

Annonce

- Nu venter arbejdet med at få den bygget, og i designet har vi tænkt på, hvordan vi gør det nemmest for kunderne. Vi sætter for eksempel store vinduer i, så når du kører ude på vejen, så kan du kigge ind og se, om der er ledigt. Teknologien betyder også, du kan blive siddende inde i bilen, hvis du bruger OK-appen, og så er den gennemkørende, så du ikke skal bakke ud bagefter,” forklarer Andre Knudsen, der er uddeler i Brugsforeningen.

Vaskehallen bliver opført midt på den nuværende parkeringsplads og den åbner efter planen i slutningen af september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce