Annonce
Ulfborg/Vemb

Efter lang kamp for et lokale: Nu vender bokserne langsomt tilbage

I slutningen af august kunne Ulfborg Bokseklub åbne for en ny sæson - denne gang i mindre "offentlige" lokaler end før. Foto: Ulfborg Bokseklub
Det har taget flere år for Ulfborg Bokseklub at få tilegnet sig et lokale i Vestjysk Fritidscenter. Processen har taget hårdt på klubben, der undervejs har mistet medlemmer. Men nu begynder bokserne at vende tilbage under klubbens faner.
Annonce

Ulfborg: I over tre år har hvert eneste jab, hook og uppercut været til offentlig skue i Vestjysk Fritidscenter. For det har været i foyeren, at Ulfborg Bokseklubs kampring har været stillet op. Noget, der skulle have været en midlertidig løsning. Men kampen om at få egne lokaler havde til sidst været flere år undervejs. Og den lange kamp har betydet, at klubben har mistet en stor del af sine medlemmer.

- Før vi rykkede ind i foyeren, var vi oppe på lige godt 70 medlemmer - for fire år siden. Men vi nåede at komme ned på 24 her i år, siger Peer Viborg, kasserer i bokseklubbens bestyrelse.

Men i starten af året kom løsningen så efter et møde med kommunen, karateklubben og hallederen. Det blev besluttet, at Ulfborg Bokseklub kunne dele lokale med karateklubben.


Det har været et langt sejt træk at komme i mål. Men nu bygger vi det lige så stille op igen.

Peer Viborg, kasserer i Ulfborg Bokseklubs bestyrelse


Så da Ulfborg Bokseklub i uge 35 kunne åbne sæsonen op igen, var det med nye faciliteter - og et mere privat karatelokale, at øve slag i.

- Det er jo så ikke kampringen, vi træner i, men vi har to mobile ringe, som fungerer fuldt ud lige så godt, siger Peer Viborg.

Annonce

Lokale-effekten

Henover sommeren har klubben mistet en håndfuld af sine kampboksere, der har valgt at søge mod andre bokseklubber i området.

- Det betyder, at vi har mistet nogle boksere, vi har været glade for, som nu bokser for en anden klub. Men vi ser det ikke som den helt store katastrofe, siger Peer Viborg.

For samtidig kan klubben nu begynde at se frugten af, at der er skiftet lokaler.

- For der begynder at komme flere og flere til hele tiden, og nu er vi oppe på små 30 medlemmer, siger han.

Håbet er, at klubben kan komme tilbage til sine velmagtsdage.

- Det har været et langt sejt træk at komme i mål. Men nu bygger vi det lige så stille op igen, siger Peer Viborg, der forklarer, at klubben har fået lovning på at må afholde et åbent-hus arrangement i Vestjysk Fritidscenter, når tiden er rigtig, så man kan vise de "nye" lokaler frem.

Det er medlemmer i alle aldersgrupper, der træner i Ulfborg. Fra 12 år til sidst i 40'erne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce