Annonce
Holstebro

Efter konkurs: Spar åbner igen på Døesvej

Der skal laves meget om i Spar på Døesvej, der efter planen genåbner kort efter nytår. Arkivfoto: Morten Dueholm
Går det efter planen, er Spar klar til at åbne butikken på Døesvej lige efter nytår. Butikken har været lukket siden december 2019. Salg af færdiglavet mad skal drive den nye butik.
Annonce

Holstebro:  Det er ni måneder siden, at Spar måtte lukke på Døesvej i Holstebro. Det samme skete for købmanden i Nr. Felding og Hjerm, da det var samme ejer, der ikke længere kunne få økonomien til at hænge forsvarligt sammen.

Siden har der været meget stille omkring forretningen, der har ligget øde hen uden kunder og aktivitet.

Før sommerferien søgte Spar-kæden efter en ny købmand til at stå i spidsen for en genåbning. Nu mangler der kun de allersidste detaljer inden den endelige aftale er underskrevet med en ny chef, der er klar til at give forretningen nyt liv.

- Hvis det går efter planen, forventer vi at kunne åbne igen lige efter nytår. Det bliver en helt ny butik, som kunderne ikke umiddelbart kan genkende, siger Martin Korsholm, der er salgschef for Spar i Midtjylland.

Han vil endnu ikke sætte navn på den nye købmand, da den endelige underskrift mangler.

Før sommerferien gik Spar på jagt efter en lokal forankret købmand, da de tror på, at det er et meget stort kundegrundlag for det nye butikskoncept, hvor færdigbearbejdet mad i forskellige genre skal være et slagnummer.

- Vi har succes med modellen flere steder. Det er tydeligt, at mange gerne vil bruge mindre tid på madlavning. Men det skal stadig være muligt at fylde indkøbsvognen med almindelige dagligvarer, siger Martin Korsholm.

Han føler sig overbevist om, at der netop i området omkring Døesvej er mange potentielle kunder, da der i dagtimerne er et stort rykind af studerende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce