Holstebro

Efter kamp mod rotter: Vinhandler får lavet nyt gulv

Aksel Laustsen har efter mere end en uges kamp fået bugt med den rotte, der er har hærget butikken. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Efter mange dages kamp mod en enkelt rotte har Aksel Laustsen fra Vin- og Delikatessehuset fået bugt med skadedyret. Det koster nu et nyt gulv i butikken, så det ikke gentager sig.

Holstebro: Efter en uges kamp mod rotter har Aksel Laustsen, som er indehaver af Vin- og Delikatessehuset, fået bugt med dem. Tirsdag efter påskeferien kunne butikken igen åbne.

- Det er rart, at vi kan åbne igen. Og allerede i dag har vi haft besøg af rigtig mange kunder, så det er virkelig dejligt, siger indehaver Aksel Laustsen.

Han fortæller dog også, at så længe der bliver bygget i Enghaven, er der en frygt for, at der kan komme flere rotter.

- Vi forventer, at der kan komme angreb af flere rotter, så vi har taget den konsekvens, at vi nu simpelthen får lavet et betongulv under det, der findes i dag, siger Aksel Laustsen, det er dog ikke noget, som får konsekvenser for butikken, da man vil have åbent, imens det står på.

Indehaveren forklarer desuden, at han forventer, det vil tage omkring 14 dage, inden man er færdige med at få støbt det nye gulv, men det er ikke noget, der er en afklaring på endnu.

- De har pillet toilettet ned på parkeringspladsen, og de graver, så jeg tror, at det bliver værre. Derfor er vi nødt til at gøre noget. Det er jo en gammel bygning, siger Aksel Laustsen.

Han fortæller, at man har prøvet flere forskellige ting for få bugt med rotten, men det var først, da der blev lagt skum ud i et rottehul, at de fik bugt med skadedyret.

Skum blev brugt

Vinhandleren fortæller, at der ikke er nogen tvivl for ham om, at skadedyret nu er væk efter, at man brugte skum mod rotten.

- Jeg ved ikke helt præcist, hvad det har været, men det lignede barberskum. Jeg tror dog, at det har været noget gift af en slags, siger Aksel Laustsen.

Han fortæller, at man hele tiden har vidst, at der kun har været tale om en enkelt rotte, som man har kæmpet med. Det har dog taget tid, da man skulle af med rotten.

- Vi har regnet ud, at min kone og jeg selv har brugt omkring 90 timer på rengøring. Derudover er der familie, som også har hjulpet. Alt er simpelthen blevet gjort helt rent, og det skal det selvfølgelig også være, siger Aksel Laustsen.

Aksel Laustsen måtte lukke Vin- og Delikatessehuset i Nørregade d. 9. april, da et skadedyr havde spist af en plade chokolade.

0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

Holstebro

EU-valgkampen var den hårdeste

Holstebro

Spidskandidat åbnede ny konto, og så slettede Facebook også den

Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Holstebro

Unge helt ned til 13 år samles til drukfester

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

Efter forsinkelser: Lokalt firma bygger ny Rema

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Annonce