Ulfborg/Vemb

Efter fund af skadedyr: Bager rykker til naboby

Michael Bek Madsens bageri i Ulfbog og brødudsalg i Struer har haft lukket, siden han måtte indstille produktionen efter fund af skadedyr. Arkivfoto: Morten Stricker
Michael Bek Madsen flytter permanent produktionen til Ringkøbing for at slippe for de skadedyr, der den seneste måned har holdt brødudsalget i Struer og bageriet i Ulfborg lukket.

Ulfborg/Struer: Bageren i Ulfborg har lejet lokaler i Ringkøbing, så han igen kan få produktionen op at stå. Det sker efter, at man ikke har været i stand til at få bugt med de skadedyr, der har holdt Ulfborg-bageriet lukket siden 5. februar.

- Jeg forventer, at vi kan være klar til at producere i Ringkøbing i løbet af tre uger. Der kommer ikke til at være produktion i Ulfborg igen, men butikken i Ulfborg genåbner, så det igen bliver muligt at få varme rundstykker, siger Michael Bek Madsen, der endnu ikke kender den præcise dato for butikkens genåbning.

Michael Bek Madsen driver ligeledes et brødudsalg på Ølbyvej i Struer, som han også har været nødt til at lukke, mens produktionen har stået stille.

- Det har haft stor betydning for os og kostet en del penge, at vi har måttet lukke. Personalet har fået løn, og det er ikke noget, vi kan få dækket hos vores forsikring, siger Michael Bek Madsen.

Skadedyr i en del af bygningen

Ifølge bagermesteren var rotterne allerede i bygningen, da ejendomsselskabet overtog den, men man har ikke haft nogen dialog med de tidligere ejere, eftersom de er gået konkurs.

- Der er skadedyr i hulmuren, på loftet og på taget - dog ikke i hele bygningen, men kun i en del af den. Rotterne kan gennem nogle rør komme ned i produktionen. Det er et sted, hvor de kan få vand, så vi kan ikke rigtigt gøre noget. Skadedyrene har været rigtigt hårde ved bygningen, fortæller bagermesteren.

Da Michael Bek Madsen lukkede 5. februar, sagde Fødevarestyrelsen, at han har gjort alt efter bogen. Derfor ville det heller ikke have nogen indflydelse på den smiley, som han havde fået, forklarede fødevarestyrelsen i den forbindelse. Samme dag modtog Holstebro Kommune en anmeldelse om skadedyr ved bageren i Ulfborg. Ifølge fuldmægtig ved Holstebro Kommune, Gitte Rebbe, er man i gang med at bekæmpe skadedyrene.

- Det er ikke nogen indsats, som vi har tænkt os at standse, før skadedyrene er væk, siger hun.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ældre frivillige giver gratis, gode råd: - Det er ikke hensynsfuldt, når man lægger granitsten mellem fliser i fortov

Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Danmark

DMI varsler lokale skybrud og torden: Se om det rammer dit område

Holstebro

Efter uheld på Holstebromotorvejen: Begge spor igen farbare

Holstebro

Efter udvalgsmøde: Seks husejere i Halgård skal lave ændringer

Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Holstebro

Køkkenproducent skruer op for blusset i Sverige

Holstebro

Patienters tilfredshed med helikopterhjælp er helt i top

Annonce