Annonce
Holstebro

Efter forsinkelser: Lokalt firma bygger ny Rema

Håndværkerne fra Tømrerfirmaet Struer er gået i jorden, og der er støbt sokkel til den nye Rema-butik vest for Mejrup, som skal stå færdig i september eller oktober. Foto: Jens Kirk
Efter flere forsinkelser er byggeriet af ny Rema 1000-butik ved Mejrup nu gået i gang. Også ny tankstation på vej.
Annonce

MEJRUP: Rema har i årevis haft planer om at bygge en ny dagligvarebutik ved Viborgvej vest for Mejrup. Og flere gange har kæden meldt ud, at byggeriet snart ville i gang - den sidste melding lød på marts i år - men hidtil er det hver gang blevet udsat.

Men nu er entreprenørmaskinerne gået i gang på tæt på rundkørslen vest for Mejrup - og hvor der bliver indkørsel til butikken via rundkørslen og Lægårdvej.

- Vi bygger en butik på 1200 kvadratmeter, som i dag er vores standard. Vi tror meget på stedet, fordi det er et område med vækst, siger Stephan Sørensen, der er direktør i Reitan, som er Remas eget ejendomsselskab.

Han forventer byggeriet vil stå færdig til september eller oktober.

- Til den tid vil vi være klar til at åbne den nye butik, siger Stephan Sørensen.

Det er i øvrigt Tømrerfirmaet Struer, som bygger den nye butik.

- Det er en af vore faste samarbejdspartnere, når vi bygger nye butikker, fortæller direktøren.

Den nye butik ligger 800 meter vest for Mejrup og nord for Viborgvej. Der bliver indkørsel via rundkørsel til Østre Ringvej med det nye kvarter Hornshøj Øst, mens Sletten ligger mod syd. Foto: Jens Kirk
Annonce

Også en tankstation

Reitan købte grunden for en del år siden, men først for to år siden godkendte byrådet en lokalplan, som tillader byggeri af en dagligvarebutik på stedet.

Ifølge lokalplanen er der også mulighed for at etablere en drive-in-restaurant, en mindre butik samt en tankstation på grunden.

- Der kommer også en selvbetjent tankstation ved siden af butikken, fortæller Stephan Sørensen, som dog endnu ikke ved, om tankstationen når at åbne samtidig med butikken.

Derimod bliver der ikke bygget restaurant eller en anden butik i denne omgang.

- Der er endnu ikke lavet nogle aftaler, så nu bygger vi den butik, som vi selv har behov for. Så må det andet komme senere, siger Stephan Sørensen.

Netop fordelingen af arealet til forskellige funktioner har været med til at udsætte byggeriet.

- Vi har villet være sikre på, at området er disponeret rigtigt, siger direktøren.

Byrådet har accepteret, at der bliver bygget endnu en dagligvarebutik mellem den nye Rema 1000 og Mejrup, der i forvejen har en Dagli'Brugsen. Der er ved det kommende boligområde Mejrup Vest, som får ny indkørsel fra Viborgvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce