Annonce
Holstebro

Efter fire år: Børnenes chef på rådhuset stopper

Søren Buch skal være koncernchef i Skanderborg. Foto: Holstebro Kommune
Holstebro Kommune skal på jagt efter en ny chef for sine yngste indbyggere. Familie- og dagtilbudschef Søren Buch stopper med udgangen af december.
Annonce

Holstebro: Holstebro Kommunen skal have ny familie- og dagtilbudschef.

Søren Buch, der tiltrådte stillingen for fire år siden, har sagt op og forlader sit kontor på rådhuset med udgangen af december.

Søren Buch har stået for implementeringen af en ny struktur på dagtilbudsområdet og har det sidste år brugt meget energi på ledelsen af familieafsnittet, som har kørt med store underskud igennem flere år, og hvor kommunen også har haft et eksternt konsulentfirma koblet for at finde nye veje at organisere og strukturere arbejdet.

Søren Buch tiltræder en ny stilling som koncernchef i Skanderborg.

I en pressemeddelelse siger Susanne Ebdrup, direktør for Børn & Unge:

- Søren er en dygtig chef, og derfor er det også helt naturligt, at han nu har lyst til at afprøve sine ledelseserfaringer på et større område. Samtidig vil jeg gerne sige Søren en stor tak for tiden her i Holstebro Kommune. Han afleverer to meget veldrevne områder, siger Susanne Ebdrup, der nu går i gang med rekrutteringsprocessen.

- Jeg skal have fundet en ny chef, som er optaget af udviklingen af det samlede børne- og ungeområde - og som har erfaring med udvikling af kvaliteten på området. Her betyder evnen til at skabe stærke relationer til både egne ledere, men i høj grad også til øvrige samarbejdspartnere, meget, siger Susanne Ebdrup i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Ti har søgt skoleleder-stilling

Annonce