Annonce
Struer

Efter budgetseminaret: Spørgsmålet om ungdomsskolen ser ud til at blive udskudt

Peter Vestergaard (R), formand for Struer Kommunes børne- og uddannelsesudvalg. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der er ikke nogen budgetaftale endnu, men de økonomiske drøftelser har været gode, lyder det fra udvalgsformand efter budgetseminar.
Annonce

Struer: Byrådsmedlemmerne i Struer har torsdag og fredag været samlet til budgetseminar i et forsøg på at blive enige om det kommunale budget for de kommende år.

Der er endnu ikke indgået nogen aftale - intet er skrevet under - men økonomien er blevet drøftet, og det har været nogle gode drøftelser, lyder det fra formand for børne- og uddannelsesudvalget Peter Vestergaard (R).

Han og hans udvalg har selv et af de store punkter med til forhandlingerne - Struer Kommunes helhedsplan for 0 til 18-års området.

- Der er ikke nogen aftale endnu, men det har været et fornuftigt budgetseminar, og min fornemmelse er, at der er stor opbakning til helhedsplanen, fortæller Peter Vestergaard og uddyber:

- Min forventning er dog, at vi udskyder spor tre (i helhedsplanen, som omhandler de unge, red.), så vi har et år mere at arbejde i.

Annonce

10. klasse er væk

Hvis politikerne bliver enige om det, vil eksempelvis spørgsmålet om, hvordan og ikke mindst hvor Ungdomsskolen Struer skal være i fremtiden, blive skudt til hjørne.

- Vi skal have nogle flere drøftelser af, hvad vi tænker omkring ungdomsskolen i Struer Kommune. Hvad skal den indeholde, hvordan skal den organiseres, og hvor skal den være, siger Peter Vestergaard og understreger igen, at intet jo endnu er hugget i sten.

Spørgsmålet om 10. klasse på Struer Statsgymnasium eller ej er dog pillet ud af helhedsplanen, så hvordan fremtiden kommer til at se ud der, bliver i første omgang op til en forhandling mellem Struer Kommune og Struer Statsgymnasium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce