Annonce
Lemvig

Efter 12 år: Flemming Gade Nielsen stopper som formand

Lemvig Golfklub skal have ny formand, når Flemming Gade Nielsen trækker sig på klubbens generalforsamling. Arkivfoto: Morten Stricker
Lemvig Golfklub skal finde ny formand på generalforsamlingen i begyndelsen af det nye år. Også to bestyrelsesmedlemmer siger stop
Annonce

Lemvig: I begyndelsen af det nye år skal bestyrelsen i Lemvig Golfklub finde en ny formand.

Efter 12 år på posten og i alt 15 år i bestyrelsen, har den nuværende formand, Flemming Gade Nielsen, meddelt, at han stopper på posten ved klubbens generalforsamling i begyndelsen af februar næste år.

- Alt har sin ende, og jeg synes, at det vil være et passende tidspunkt at slutte på nu. Klubben er inde i en god gænge, og der er dygtige folk til at tage over, siger Flemming Gade Nielsen.


Jeg kommer ikke til at smide golfkøllerne væk eller slipper golfklubben

Flemming Gade Nielsen, afgående formand for Lemvig Golfklub


- Jeg føler på ingen måde træt af opgaven, men det kan være at andre synes, der skal nye boller på suppen. Samtidig har jeg en dåbsattest, der siger, at jeg runder 70 år næste gang, så det har også været med til at træffe beslutningen, siger den afgående formand.

Annonce

Fortsætter med golf

Han afleverer en golfklub, der har en sund økonomi. Det seneste regnskab, der blev aflagt på generalforsamlingen i februar i år, viste et overskud på 230.000 kroner. Klubben har under Flemming Gade Nielsens formandsskab blandt andet haft fokus på rekruttering og fastholdelse af medlemmer i en periode, hvor golfen på landsplan også har haft faldende medlemstal.

Selv om han ikke længere vil stå i spidsen for klubben, vil Flemming Gade Nielsen stadig være at finde på golfbanen.

- Jeg kommer ikke til at smide golfkøllerne væk eller slippe golfklubben. Hvis der er et ønske om det, vil jeg også gerne fortsætte i baneudvalget som menigt medlem. Men det bliver rart, at jeg kan komme ud på golfbanen, uden at det er mit bord at skulle tage mig af henvendelser fra medlemmerne, siger Flemming Gade Nielsen.

Ud over ham stopper Anne Grethe Sand og næstformand Arne Jakobsen også i bestyrelsen ved generalforsamlingen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Opdateret: Ung mand snublede på tag

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce