Annonce
Sport

Efterårsrally aflyst efter kalenderbøvl

- Vi har undersøgt om det var muligt at placere Bjerrum Efterårsrally på en anden dag i efteråret, men løbskalenderen er godt plastret til med rallyarrangementer i efteråret, så vi må desværre aflyse i år, fortæller formand Jørn Mørup. Pressefoto
Efter fire år med efterårsrally i Struers industrikvarter bliver 2019 udgaven aflyst. Formand skuffet over folkene bag "Struer Motorfestival".

Struer: Struer & Omegns Motor Sport har hvert år siden 2015 afviklet Bjerrum Efterårsrally på industrivejene rundt om Bjerrum Biler i Struer, hvoraf navnet også kommer.

Allerede før årsskiftet havde klubben søgt og fået bevilget datoen lørdag den 14. september fra Dansk Automobil Sports Union (DASU). Imidlertid har klubben været for sent ude i forhold til at få tilladelse til at bruge de veje, der bruges til rallyet i Struers vestlige industrikvarter den pågældende dag.

- Det private arrangement "Struer Motorfestival" har desværre valgt at placere deres arrangement på samme dato og de samme veje vi plejer at bruge og var først ude i forhold til at få lov af Struer Kommune til at spærre vejene af. Vi har undersøgt om det var muligt at placere Bjerrum Efterårsrally på en anden dag i efteråret, men løbskalenderen er godt plastret til med rallyarrangementer i efteråret, så vi må desværre aflyse i år og så blot være ude noget før næste år, konstatere formand Jørn Mørup i en pressemeddelelse.

Annonce

Skuffet over motorfestival

Bestyrelsen i Struer & Omegns Motor Sport lægger ikke skjul på, at man er skuffet over, at folkene bag "Struer Motorfestival" har valgt at placere deres arrangement på en dato, hvor det var velkendt, at der var planlagt det årlige efterårsrally.

- Vi har som sådan ingenting imod en motorfestival i Struer, vi ved, at nogle af de dygtige banekører, der er hjemhørende i Struer, planlægger at bruge arrangementet til at fremvise deres racere, og det ønsker vi dem held og lykke med. Vi er bare ærgerlige over, at arrangementet lige skulle placeres den dato vi havde fået tildelt, til at afvikle Bjerrum Efterårsrally, siger Jørn Mørup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Erhverv

Ny chef i spidsen for lokal bank

Annonce