Annonce
Lemvig

Efterårsmarked med fuldt hus

Arbejdsgruppen fra Dansk Husflid sammen med Kirsten Carstensen fra Kabbel med hundehvalpen Asta er ved at gøre klar til årets Efterårsmarked. Foto: Lars Kamstrup
Dansk Husflid Lemvig og Kabbel inviterer igen til Efterårsmarked i efterårsferien

Nørlem: Det efterhånden traditionsrige Efterårsmarked på hovedgården Kabbel trækker normalt et stort tal besøgende, og arrangørerne håber også i år, at der vil komme et firecifret besøgstal i de tre dage, markedet varer.

Det er - også som sædvanligt - torsdag til lørdag i skolernes efterårsferie, og det vil sige 17.-19. oktober i år.

Det er Dansk Husflid, som i samarbejde med Kabbel arrangerer Efterårsmarked. Hestestalden og Jægerstuen på Kabbel fyldes op med de cirka 22 udstillere, som giver de fineste eksempler på håndens arbejde. Næsten alle former for husflid og kunsthåndværk er repræsenteret, og det vil sige ting drejet i træ, børstenbinder, pileflet, glas, strik, filt, fotokunst, læderarbejde, væv, smykker i sølv, papirkunst og keramik. Udstillerne er for de flestes vedkommende gengangere fra tidligere år, da det er populært at udstille i Efterårsmarked. men der er også enkelte nye, der har presset sig ind. Der er som altid fuldt hus blandt udstillerne, så der er noget at se på for gæsterne.

I gården vil der være besøg af smeden, som viser sine evner. Han har sin hustru med, som viser tøj og skotøj, og der vil være forskelligt at købe som for eksempel læderting. Der vil også være salg af økologiske grøntsager og ting i beton til haven.

Kirsten Carstensen vil hver dag klokken 13.00 give en historisk rundvisning på Kabbel, hvor hun vil fortælle om stedets historie. Og 14.30 hver dag vil Hanne Frandsen fortælle om livet i et skomagerhjem i middelalderen.

Der vil være salg af kaffe og kage i caféen.

Efterårsmarked på Kabbel Hovedgård trækker normalt rigtig mange mennesker. Arkivfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce