Annonce
Vinderup

Prishop: Dyrere byggegrunde på vej i Vinderup

Holstebro Kommune sætter snart byggegrude til salg i Ålykkevænget i det nordvestlige Vinderup - men de vil koste op til 610.000 kroner. De ni nordlige grunde i udstykningen bliver private - og til priser fra 476.000 kroner. Ill.: Holstebro Kommune
Kommunen lægger op til priser på op til 610.000 kroner for nye byggegrunde på Ålykkevænget i Vinderup. Det er dyrere end mange andre grunde - og dyrere end enprivat udstykning på samme vej.

VINDERUP: Kommunen er snart klar med otte parcelhusgrunde på Ålykkevænget i den nordøstlige del af Vinderup - men det bliver til noget højere priser end de nuværende grunde i Bjergparken, som koster op til 454.000 kroner.

Hele 610.000 kroner bliver prisen for den største grund på 1021 kvadratmeter. Den mindste byggegrund på 744 kvm. koster 543.000 kroner, og det er med tilslutning af el, vand og kloakering.

Det er også dyrere end byggegrunde, som kommunen har til salg i Halgård ved Holstebro til omkring 550.000 kroner.

Til gengæld er det billigere end de grunde, kommunen har til salg i Alstrup til omkring 800.000 kroner - og lidt billigere end flere private udstykninger i Mejdal, Hornshøj og Mejrup-området.

Der kommer også fire storparceller til kædehuse i området, og de er sat til en mindstepris på 474 kroner per kvadratmeter - men så kommer tilslutning oveni.

- Rækkehuse er det nye sort, og der er stor interesse for at bygge den slags, siger borgmester H.C. Østerby (S).

Herunder har Boligselskabet Midt/Vest vist interesse for at bygge rækkehuse i Vinderup.

Kommunen vil i første omgang sætte grundene til salg til højstbydende.

Annonce
Ålykkevænget er delvis en privat udstykning. Holstebro Kommune ejer den del, som er syd for den røde streg, og hvor der bliver otte parcelhusgrunde og fem grunde til tæt-lave boliger (rødlig nuance). De ni nordlige grunde er ejet af "Vinderup Poultry" og de tre store grunde længst mod nordøst er allerede solgt - og byggeriet er gået i gang på den ene. Ill.: Holstebro Kommune

Billigere hos naboen

Faktisk er udstykningen på Ålykkevænget delvis privat, idet "Vinderup Poultry" ejer den nordlige del af udstykningen, hvor der kommer ni grunde på Ålykkevænget - og de er sat til salg til priser fra 476.000 kroner for en grund på knap 800 kvadratmeter.

Faktisk er de tre største grunde på omkring 3000 kvadratmeter allerede solgt. Morten Petersen, som er medejer af "Vinderup Poultry" skal selv bygge på den ene.

- Det er et dejligt område, og vi er allerede gået i gang med at bygge, siger Morten Petersen.

Navnet "Vinderup Poultry" stammer fra, at der tidligere var kyllingehuse i området med produktion af kyllinger til Vinderup Kyllingeslagteri, før slagteriet flyttede ud af byen. Morten Petersens far og onkel, John og Per Bjerregaard Petersen, har tidligere ejet kyllingeslagteriet og har altså beholdt det område, hvor der dengang blev opdrættet kyllinger.

Morten Petersen har gennemført udstykningen sammen med sin far og onkel. I forvejen arbejder han med ejendomsudvikling og udlejning.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce