Annoncørbetalt indhold

Du får den bedste handel med en boligadvokat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En boliginvestering er ikke noget man bare lige gør. Det er en meget stor beslutning og for de fleste af os, er det en langsigtet beslutning. Det vil sige, at det helst skal være en god beslutning. Hvis du gerne vil gardere dig imod en dårlig handel, skal du tage fat i en boligadvokat, inden du skriver under på købskontrakten. Få at vide hvorfor i artiklen herunder.

Skriv et advokatforbehold ind

Annonce

Det er meget vigtigt, at du ikke skriver under på købskontrakten til en ny bolig, før du har talt med en boligadvokat. Det er i hvert fald vigtigt, at du på en eller anden måde får skrevet et advokatforbehold ind i købskontrakten og, at du dernæst tager kontrakten med hen til en boligadvokat til gennemsyn. Et advokatforbehold betyder nemlig, at du skriver under på købskontrakten med det forbehold, at din advokat kan godkende handlen. Hvis der er noget i kontrakten, der ikke ser godt ud, vil du kunne træde tilbage fra aftalen uden at det koster dig noget. Så husk endelig advokatforbeholdet.

Den lovbestemte fortrydelsesret

Der er også en anden måde at trække sig fra en bolighandel. Der er ved at gøre brug af den fortrydelsesret, som alle købere er sikret gennem lovgivningen. Der er dog den ulempe ved den mulighed, at den koster én procent af købesummen. Gør man brug af den skal man være opmærksom på, at det skal ske indenfor seks hverdage indenfor hvilke sælger og sælgers ejendomsmægler skal have besked, og den ene procent skal være indbetalt til sælger.

Værdifuld rådgivning og sparring

Hvis du vælger at tage fat i en boligadvokat, før du skal underskive købskontrakten, kan du få rådgivning hele vejen frem til købet. For eksempel kan du få sparring med hensyn til prisen på boligen. Boligadvokaten har erfaring og kan vurdere, om prisen er sat for højt eller, om den virker rimelig. Du kan også få rådgivning angående finansiering, så du er sikker på at få den bedste rente og kurssikring. Derudover gennemgår en boligadvokat salgsopstillingen, tilstandsrapporten, ejedomsdatarapporten, elinstallationsrapporten, skødet og så videre. På den måde kan du være sikker på at intet bliver overset.

Du er sikret via en ansvarsforsikring

Skulle du alligevel være så uheldig, at der er en detalje, der undslipper sig advokatens skarpe blik og du dermed ikke får den rette rådgivning i forbindelse med dit køb af en bolig, er advokaten forpligtet til gennem sin ansvarsforsikring at betale dig en rimelig kompensation. Det er ikke noget der sker ret ofte, men der er taget højde for situationen for selvfølgelig kan der ske fejl. På nær i de ganske få tilfælde med advokatfejl, så er det helt klart til din gevinst at få professionel rådgivning

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.