Annoncørbetalt indhold

Drop den lange ventetid hos øjenlægen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du har sikkert prøvet det. Du forsøger at få en tid ved en øjenlæge, og ventetiden slår dig helt omkuld. Hos mange øjenlæger er ventetiden helt op mod et år for nye, ikke akutte patienter. Det er lang tid at skulle vente, når man står med gener eller øjenbekymringer her og nu.

Der findes et utal af øjenklinikker rundt om i Danmark, men mange af dem er små klinikker med få øjenlæger, og derfor skal man vente i ekstremt lang tid for at få en tid.

Annonce

Det kan derfor være noget af en opgave at finde en øjenlæge uden ventetid. Når vi har problemer med noget så vigtigt og skrøbeligt som vores øjne, er det ikke optimalt at skulle vente flere måneder eller helt op mod et år på at kunne se en øjenlæge. På sundhed.dk kan du til en hver tid se ventelister til ikke akutte øjenlidelser anført hos landets mange praktiserende øjenlæger og derved få et bedre overblik over situationen.

Grunden til, at det kan være så svært at finde en øjenlæge uden ventetid, er, at der skelnes mellem akutte patienter og ikke akutte patienter. Ved nye, ikke akutte patienter kan ventetiden her være helt op mod et år. Hvis det vurderes, at dine symptomer er akutte, kan du selvfølgelig komme hurtigere til, og der skal være plads hos øjenlægerne til de akutte patienter.

Men det er de færreste, der kan karakteriseres som akutte, og de fleste ender derfor med at vente op mod et år for at komme til.

Kom hurtigt til øjenlæge

Hvis du derfor efter endt konsultation får stillet en diagnose, har Øjenhospitalet Danmark mulighed for at tilbyde dig en tid indenfor nær fremtid. Uanset om du har brug for en grundig undersøgelse, en second opinion fra en erfaren speciallæge eller blot ønsker en konsultation om dine bekymringer, så kan Øjenhospitalet Danmark hjælpe dig med at få en hurtig tid.

På Øjnehospitalet Danmark er der hverken lange ventelister på undersøgelser eller behandlinger. Har du derfor mistanke om øjenproblemer, kan du derfor indenfor kort tid få en konsultation hos en af Øjenhospitalet Danmarks 22 læger.

Når man ser på antallet af øjenlæger uden ventetid, kan man også se, at der er stor forskel på ventelisternes længde i de forskellige regioner. Der er typisk kortere ventetid i Region Hovedstaden, da de har et større antal øjenlæger. Derfor kan det godt give mening at se ud over sin regions grænser, når der skal findes øjenlæger.

Moderne og effektiv øjenlæge

Mange øjenlægeklinikker består af én øjenlæge, én sygeplejerske og én sekretær. Men her adskiller Øjenhospitalet Danmark sig fra de øvrige. Det er nemlig indrettet, præcis som navnet indikerer, som et hospital. Det har samme størrelse som et hospital og har derfor mulighed for at tilbyde sine patienter tider med det samme. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Øjenhospitalet tæller hele 10 moderne undersøgelsesklinikker og tre operationsstuer. På øjenhospitalet er der et personale bestående af 22 ansatte, som hver udfører en bred vifte af behandlinger. Du behøver ikke at have en henvisning fra egen læge for at få en tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.