Annonce
Struer

Drive-in generalforsamling med begrænsninger

Medlemmerne af Venstres partiforening i Struer Kommune måtte følge slagets gang fra bilerne. Foto: Johan Gadegaard
Formalia overholdt og Mads Jakobsen valgt som spidskandidat i kampen om borgmesterposten i Struer Kommune, når der er kommunalvalg igen i 2021.
Annonce

Struer Medlemmerne af Venstres partiforening i Struer Kommune mødtes mandag til en generalforsamling under nogle helt usædvanlige vilkår, da de i hver sin bil kørte ind ad indkørslen til entreprenørfirmaet Ivan Jakobsens domicil på Farvervej, hvor de bag duggede ruder kunne følge slagets gang for let nedrullede ruder.

Oprindeligt var det meningen, at lyden fra scenen skulle være udsendt på FM-båndet, så man kunne høre, hvad der skete fra scenen via radioen i bilen.

Men da det viste sig, at der skulle indhentes en sendetilladelse til 11.000 kroner, som i givet fald ville være gældende en måned, skiftede bestyrelsen taktik, og fik i stedet AllRound Lyd & Lys til at levere højttalere og mikrofoner i en kvalitet, så det blev muligt at gennemføre uden at bruge bilradioerne.

Så i en let silende regn, måtte deltagerne i generalforsamlingen rulle sideruderne en smule ned for at kunne følge med, da formanden aflagde beretning.

Derefter blev regnskabet godkendt.

Formanden, Flemming Poulsen, blev genvalgt uden modkandidater, og sådan gik det sin gang.

Bestyrelsen havde et ønske om at få formalia på plads, så vi kunne komme videre, og på den måde fungerede det.

Mads Jakobsen (V), Struer

Annonce

Uden dramatik

- Bestyrelsen havde et ønske om at få formalia på plads, så vi kunne komme videre, og på den måde fungerede det, konstaterede Mads Jakobsen, efter at han på et efterfølgende opstillingsmøde var blevet valgt som Venstres spidskandidat til kommunalvalget i 2021.

Men debatten begrænsede sig til et enkelt spørgsmål fra Thorvald Jørgensen, som ønskede at få justeret byrådsmedlemmernes bidrag til partikassen.

Formanden, Flemming Poulsen, kunne fortælle, at bestyrelsen havde en forventning om, at det ville ske, når kommunalvalget i 2021 er overstået og altså på en generalforsamling i 2022.

Så en generalforsamling uden dramatik og den sædvanlige og mere direkte kontakt mellem medlemmerne hen over kaffebordet i pausen.

Men som Mads Jakobsen kunne konkludere, er formalia nu på plads.

Venstre kan komme videre og gøre sig klar til kommunalvalget i 2021 med et klart mål om at få generobret borgmesterposten med Mads Jakobsen som spidskandidat.

Desuden genopstiller Steen Jakobsen som Venstres kandidat til regionsrådet, og begge steg ud af bilerne og fik mulighed for at takke for valget fra det opstillede podie.

- Det fungerede. I situationen var det det, der var muligt. Men det var godt nok lidt underligt at stå der og tale, når man bare slet ikke kunne fornemme, om folk var med, konstaterede Mads Jakobsen.

Talerne havde meget svært ved at følge, hvordan medlemmerne reagerede på det, der blev sagt, inde bag de duggede ruder. Foto: Johan Gadegaard
Steen Jakobsen genvalgt som Venstres kandidat til regionsrådsvalget i 2021. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce