x
Annonce
112

Drengestreger: Bil væltet om på siden

Politiet har haft en rolig nat - bortset fra lidt uorden i Vinderup og en bil i Struer, som er væltet i kådhed eller drengestreger. Arkivfoto: Michael Bager
Om det er kådhed eller drengestreger er uafklaret, men ved Struer Havn er en bil i løbet af natten blevet væltet om på siden.

Struer/Vinderup: Om det er drengestreger eller natlig kådhed fra unge, som har kedet sig, ved politiet ikke. Men søndag morgen klokken 6.30 fik politiet en anmeldelse om en bil, der er væltet om på siden ved Godthåbsvej nær havnen i Struer.

- Bilen har ikke været impliceret i en ulykke, så nogen må have væltet den, siger Henrik Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Søndag morgen var det endnu ikke lykkedes politiet af få kontakt med ejeren af den Renault Clio, som er blevet væltet.

Nogle timer tidligere - nemlig omkring midnat - blev politiet kaldt ud til Trinbrættet ved stationen i Vinderup.

- Nogle borgere var bekymret for, om der foregik noget hærværk, fortæller vagtchefen.

Da politiet kom til stedet var de tre-fire personer dog forsvundet. Og det eneste politiet fandt på stedet var nogle knuste ølflasker, som de åbenbart havde efterladt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce