Annonce
112

Havetraktor og fører væltede ned ad skrænt

Nordvestjyllands Brandvæsen rykkede tirsdag ud og reddede mand op, der var væltet ned ad skrænt med en havetraktor over sig. Arkivfoto
Både Brandvæsen og Falck måtte hjælpe til, da havetraktor væltede ned ad skrænt med med føreren nederst.
Annonce

Hjerm: Det gik galt, da en mand på Kongsgårdvej øst for Hjerm tirsdag eftermiddag var i gang med at slå græs i sin have.

- Han kom for tæt på en skrænt, og så væltede traktoren ned over ham, fortæller Henrik Jensen, indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen.

Det var en ret stejl og høj skrænt, men mand og havetraktor blev stoppet af et træ - dog med manden nederst - og med traktoren over sig. Et familiemedlem var dog opmærksom på situationen og slog alarm omkring klokken 17.45.

- Vi hjalp hinanden med at løfte havetraktoren og befri manden og få ham op. Derefter fik vi ved fællesskab havetraktoren op, så det var et godt samarbejde, forklarer Henrik Jensen.

Brandvæsenet var rykket ud med otte mand, der var en lægebil med to personer samt en ambulance med to reddere på stedet.

Den uheldige mand var klar og kunne tale efter uheldet, men han blev bragt ind i ambulancen og undersøgt af den tilstedeværende læge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce