Danmark

DR blev smidt ud af hallen: Signe Molde og tv-hold jagtede borgmester til prisuddeling

Signe Molde fulgte efter Kasper Glyngø ud til en bagdør. Foto: Michael Svenningsen
Et mindre optrin fandt sted under torsdagens award i Gudenåcenteret, hvor er tv-hold fra DR blev smidt ud af hallen, mens borgmester Kasper Glyngø måtte forlade salen og gå ud af bagdøren.

Tørring: Mens 523 foreningsfolk torsdag aften nød deres middag til Hedensted Kommunes award for foreningslivet, dukkede DR-journalist Signe Molde sammen med et tv-hold pludselig op i salen for at interviewe Hedensted Kommunes borgmester Kasper Glyngø (S).

Det førte til et mindre optrin, hvor kameramanden blev gennet ud af salen, mens borgmesteren rejste sig op og gik gennem salen med Signe Molde i hælene ned til en bagdør.

Tv-holdet var forinden blevet nægtet adgang til award-festen.

Borgmester Kasper Glyngø fortalte efterfølgende til avisen, at Signe Molde gennem længere tid har forsøgt at få et interview med ham angående havbrugene i Horsens Fjord. Kasper Glyngø har dog ikke ønsket at stille op til interview til netop dette program.

- Jeg har udtalt mig mange gange om havbrugs-sagen til seriøse medier og vil også gøre det igen, men jeg synes ikke det format, som Signe Moldes program repræsenterer, egner sig til en så alvorlig sag, lyder forklaringen fra Kasper Glyngø.

I følge Signe Molde har hun siden efteråret forsøgt at få borgmesteren i tale angående havbrugssagen.

- Vi har nogle spørgsmål og nogle kritikpunkter, vi gerne vil stille ham, men han stikker af hver gang, selvom vi spørger sødt og venligt, om han vil være med, fortæller Signe Molde.

Program-serien optagelserne skal bruges til har en arbejdstitel, der hedder "Signe Molde Rapporten". Det skal sendes på DR2 på et endnu uvist tidspunkt.

0/0
Annonce
Danmark

Funding: Her er tre ting Løkkes velfærdsløfte lærte os

Danmark

Paludan sendte brev til 500: Alle i chikaneoffers omgangskreds skulle kende hans version

Danmark

Nu er dommen faldet: Eks-politiker erkender 73 sexorgier i hele Danmark

Danmark

Tiltalt for rufferi og børneporno: Nu stilles gangbang-politiker for retten

Kultur For abonnenter

Anne, Sanne og Lis triumferede: Fortræffelig fredagsfest med toptunet trekløver

Kultur For abonnenter

Rod'et affære: Stewart sejlede i Boxen

Det er sjældent, man oplever stående ovationer, inden scenetæppet går. Men sir Rod Stewart modtages som en helt i Boxen, hvor hele det øverste publikumafsnit er lukket denne aften. Præcis klokken 19.30 indledes koncerten med sangen "Infatuation" fra "Camouflage" -albummet fra 1984. Det er uden tvivl et af de ringeste udspil fra Rod Stewarts imponerende karriere, og den enerverende keyboard-funderede lyd klinger håbløst hult i Boxen. Desværre har 74-årige Rod Stewart samt det 12 mand og kvinde store band ikke bare startproblemer. De første 10 sange tirsdag aften - som Rod Stewart i øvrigt kalder onsdag - er den værste ørkenvandring, jeg har oplevet i Boxens historie. Glimrende enkeltindslag fra saxofonist Jimmy Robbins spreder en lille smule lys i mørket, men selv ikke gedigne hits som The Persuaders-coveret "Some Guys Have All the Luck" eller Marc Jordan-coveret "Rhythm of My Heart" fungerer optimalt. Rod Stewart hiver efter vejret og er i flere sange nærmest elimineret fra lydbilledet. Det gør decideret ondt at bevidne i flere sange. Det virker som om, de seks kvinder i bandet er hyret for at fjerne fokus fra elendigheden med spjættende, slanke ben og vuggende taljer. Et indslag med stepdans og violindyst bidrager heller ikke med megen musikalitet, og da fine Stewart-sange som "The Killing of Georgie (Part I and II)" samt "Maggie May" også falder til jorden i flade, kaloriefattige versioner, mister jeg næsten troen på, at skuden kan vendes.

Danmark

Lars Løkke har udskrevet valg: 5. juni skal danskerne i stemmeboksene

Danmark

Rasmus Paludans tilholdssag: Læs hvordan han forfulgte og chikanerede ung mand i årevis

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Annonce