Annonce
Navne

Dorthe spreder gerne det gode humør

- Jeg er til god service, hurtig handling, følger tingene til dørs og ser gerne, at der er orden i sagerne, smiler Dorthe Ravn Haagensen, der er ny butikchef hos She Fashion. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Hurtig handling, orden i tingene og positivt livssyn kendetegner Dorthe Ravn Haagensen, der er ny butikschef hos She Fashion, Nørregade i Holstebro.

Holstebro: - Vi ER altså kun til piger - og vi har de samme gode mærker som i Huset Clara.

I godt hundrede år blev der solgt herretøj fra Wejlstrup i hjørnebutikken i toppen af Nørregade, og selv om det nu er godt et år siden, at Ole Wejlstrup lukkede sin butik, så møder Dorthe Ravn Haagensen, den nye butikschef i den nuværende dametøjsforretning She Fashion, jævnligt kunder, der bliver overraskede over ændringen.

Det er heller ikke alle kunder, der ved, at det er samme sortiment, som Huset Clara ved Det gamle Rådhus førte, så derfor vil butikschefen gerne slå det fast igen.

Hovedmærket er Micha, og den primære målgruppe er 40 plus.

- Men mærket Soulmate er også rettet mod den yngre målgruppe, fremhæver Dorthe Ravn Haagensen, 57.

Hun blev udlært hos en fotohandler i Hjørring, men har i mange år arbejdet med mode. Blandt andet i sin egen modeforretning i Roslev, der blev lukket for otte år siden. Siden har hun arbejdet som sælger for et modefirma. Men hun kan rigtig godt lide at ekspedere og slog til, da chancen bød sig hos She Fashion i Holstebro.

Her har hun startet med at rykke rundt på indretningen i butikken.

- Jeg er til god service, hurtig handling, følger tingene til dørs og ser gerne, at der er orden i sagerne, smiler hun.

Hun har let til smil og betegner sig selv som en positiv person.

Dorthe Ravn Haagensen bor i Roslev sammen med sin mand, Jørgen, der er post. Hun har tre børn fra et tidligere ægteskab.

Fritiden bruges sammen med familie og venner, men også til motion i form af gåture. Lidt vovemod viser hun på trampolinen.

Hos She Fashion går hun godt i spænd med sin kollega, Gitte Jensen.

- Vi er meget enige om, hvordan butikken skal være indrettet, forklarer Dorthe Ravn Haagensen, der desuden har to medarbejdere på deltid.

Et nyt tiltag i september er tre kundeaftener, hvor der både bliver mode og et let traktement. Det foregår 2., 11. og 26. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forhåbentlig kun forretten

Efter en vinter med regn, regn og regn - blæst, blæst og blæst. Med oversvømmelser både inde i landet ved vandløbene og ude ved kysterne, er der vist ikke mange, der ikke mener, at klima-debatten er relevant. Det kan vist ikke være på et mere passende tidspunkt, at Klimatorium onsdag kunne holde rejsegilde på Østhavnen i Lemvig. Der kommer forhåbentlig til at ske noget i den bygning, som kan blive rammen om klima-løsninger, så man i Lemvig kan vende klima-udfordringer til en gevinst, hvor der skabes arbejdspladser, økonomi og udvikling ved at være centrum for forskning, der kan give øget befolkningstal og gevinster for det lokale erhvervsliv. Det er selvfølgelig for tidligt at konkludere, om Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand lykkes med denne store satsning. Man er så småt i gang med de første projekter, og når Klimatorium står klar til indvielse i august med klima-topmøde og meget andet, så skal det begynde at vise sig, om det virkelig kan lykkes for en af landets mindste kommuner at blive den store aktør på dette område både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, som er ambitionsniveauet. Det er etape 1, der onsdag var rejsegilde på. Det er et halvt Klimatorium, som først og fremmest er arbejdsplads for Lemvig Vand & Spildevands medarbejdere samt kommunale medarbejdere med plads til studerende og udviklere fra private firmaer, som kan låne et skrivebord her, mens man er med i samarbejder. Den anden halvdel - etape 2 - er det, der rent fysisk vil gøre Klimatorium til en succes. Men den skal bygges af en privat investor, og det skal være med private virksomheder som lejere. Det er slet ikke på plads endnu, og dermed kan man slå fast, at drømmen om, at håndværkerne bare kunne fortsætte med næste etape efter indvielsen af den første, ikke bliver en realitet. Men forhåbentlig sker det ikke så længe efter. Ikke bare fordi man kan få overstået byggerodet på Østhavnen. Men også fordi det er etape 2, der virkelig skal sætte gang i de private initiativer, som man håber så meget på, og så Klimatorium ikke blot ender som en flot bygning, der er halvt færdig og med halvfærdigt ambitionsniveau. Etape 1 er godt, men forhåbentlig kun forretten.

Annonce