Annonce
Navne

Dorthe spreder gerne det gode humør

- Jeg er til god service, hurtig handling, følger tingene til dørs og ser gerne, at der er orden i sagerne, smiler Dorthe Ravn Haagensen, der er ny butikchef hos She Fashion. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Hurtig handling, orden i tingene og positivt livssyn kendetegner Dorthe Ravn Haagensen, der er ny butikschef hos She Fashion, Nørregade i Holstebro.
Annonce

Holstebro: - Vi ER altså kun til piger - og vi har de samme gode mærker som i Huset Clara.

I godt hundrede år blev der solgt herretøj fra Wejlstrup i hjørnebutikken i toppen af Nørregade, og selv om det nu er godt et år siden, at Ole Wejlstrup lukkede sin butik, så møder Dorthe Ravn Haagensen, den nye butikschef i den nuværende dametøjsforretning She Fashion, jævnligt kunder, der bliver overraskede over ændringen.

Det er heller ikke alle kunder, der ved, at det er samme sortiment, som Huset Clara ved Det gamle Rådhus førte, så derfor vil butikschefen gerne slå det fast igen.

Hovedmærket er Micha, og den primære målgruppe er 40 plus.

- Men mærket Soulmate er også rettet mod den yngre målgruppe, fremhæver Dorthe Ravn Haagensen, 57.

Hun blev udlært hos en fotohandler i Hjørring, men har i mange år arbejdet med mode. Blandt andet i sin egen modeforretning i Roslev, der blev lukket for otte år siden. Siden har hun arbejdet som sælger for et modefirma. Men hun kan rigtig godt lide at ekspedere og slog til, da chancen bød sig hos She Fashion i Holstebro.

Her har hun startet med at rykke rundt på indretningen i butikken.

- Jeg er til god service, hurtig handling, følger tingene til dørs og ser gerne, at der er orden i sagerne, smiler hun.

Hun har let til smil og betegner sig selv som en positiv person.

Dorthe Ravn Haagensen bor i Roslev sammen med sin mand, Jørgen, der er post. Hun har tre børn fra et tidligere ægteskab.

Fritiden bruges sammen med familie og venner, men også til motion i form af gåture. Lidt vovemod viser hun på trampolinen.

Hos She Fashion går hun godt i spænd med sin kollega, Gitte Jensen.

- Vi er meget enige om, hvordan butikken skal være indrettet, forklarer Dorthe Ravn Haagensen, der desuden har to medarbejdere på deltid.

Et nyt tiltag i september er tre kundeaftener, hvor der både bliver mode og et let traktement. Det foregår 2., 11. og 26. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce