Annonce
Holstebro

Tvillinger afslører adressen på ny donut-butik i Holstebro

- Jeg tror, der er åbnet en donutbutik i enhver dansk storby. Så konkurrencen er der, men vi er klar til den, hvis den skulle komme til Holstebro. Vi tror på, at man kun bliver bedre af konkurrence, og vi tror på os selv, fordi vores produkter er i topklasse, har Thamer Al-Bayati sagt forud for åbningen af Holstebros første donut-butik. Foto: Palle Brændsgaard


Annonce

Holstebro: De lovede, at de kom; der manglede kun formaliteter.

Alt er nu på plads, og donut-forretningen Do Donuts kan afsløre sit hjemsted i Holstebro.

- Vi kommer til at ligge på Østergade 13, oplyser Thamer Al-Bayati, der sammen med sin tvillingebror Samer allerede ejer én butik. Den åbnede i Viborg denne sommer, og brødrene er altså klar med en udvidelse.

- Vi tager chancen i Holstebro, dels fordi byen ligger tæt på Viborg, dels fordi den mangler en donutbutik, har Thamer Al-Bayati tidligere forklaret.

Brødrene forventer en åbning i begyndelsen eller midten af oktober.

Østergade 13 er på 100 kvadratmeter, og den årlige husleje er ifølge udlejeren Nordicals' hjemmeside på 108.000 kroner.

- Jeg tror, der er åbnet en donutbutik i enhver dansk storby. Så konkurrencen er der, men vi er klar til den, hvis den skulle komme til Holstebro. Vi tror på, at man kun bliver bedre af konkurrence, og vi tror på os selv, fordi vores produkter er i topklasse, har Thamer Al-Bayati sagt forud for åbningen af Holstebros første donut-butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce