Annonce
Holstebro

Dommer smækker dørene i: 21-årig sigtet for voldtægt i skov

Arkivfoto: Morten Stricker.
Den 21-årige er først blevet anholdt fredag formiddag kort før klokken 10, og politiet er derfor kun i gang med de indledende skridt i efterforskningen.

Holstebro:  En 21-årig mand er blevet sigtet for at have voldtaget en kvinde i et skovområde i perioden mellem klokken 22 og 23:30 onsdag den 9. juni.

Det kom frem, da den 21-årige fredag eftermiddag blev fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling ved retten i Holstebro. Kravet blev fulgt, og den sigtede endte med at blive varetægtsfængslet i 14 dage.

Ifølge sigtelsen har den 21-årige blandt andet tvunget kvinden til at give ham oralsex - ganske som han har presset fingre op i hendes skede, mens kvinden var så påvirket af alkohol, at hun ikke var i stand til at give samtykke til seksuelt samvær.

Annonce

Da det drejer sig om en sædelighedssag, og politiet endnu ikke er langt i efterforskningen, begærede anklager Ulrik Panduro dørene lukket:

- Der er stadig undersøgelser, der skal foretages og en del vidner, der skal afhøres i sagen, forklarede han.

Fremstod rolig

Den 21-årig var først blevet anholdt fredag formiddag kort før klokken 10, og politiet er derfor kun i gang med de indledende skridt i efterforskningen.

Inden dørene blev lukket til retsmødet, nægtede den 21-årig sig dog skyldig i voldtægt, ganske som han lod forstå, at han gerne ville svare på spørgsmål i sagen:

- Hellere end gerne, lød det fra den sigtede, der var iført grå joggingbikser, sort T-shirt og sorte gummisko - og som fremstod særdeles rolig, da sigtelsen mod ham blev læst op.

Strafferammen for voldtægt går op til otte års fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce