Sport

DM-bronze til Mejdal-Halgård

Trods en tidlig skade til Mathilde Høy Troelsen, der en overgang rystede Mejdal-pigerne, kunne de til sidst juble over sejren og et sæt DM-bronzemedaljer. Arkivfoto: Morten Stricker

Silkeborg: Træerne rakte ikke helt op i himlen, da U16-pigerne fra Mejdal-Halgård Håndbold i weekenden var til DM-finaleweekend i Silkeborg, men det endte alligevel lykkeligt.

Efter at have tabt semifinalen til FIF, skulle de vestjyske piger i bronzekampen op mod fynske GOG. Fynboerne kom bedst fra start og førte 8-3, men så gik holdet over til et mere offensivt forsvar og bragte sig med fem scoringer i træk tilbage på 8-8, og herfra så de sig ikke tilbage.

Det blev dog et tæt affære helt ind til afslutningen, hvor Mia Degn bragte Mejdal-Halgård foran med 23-22. Og da GOG i kampens sidste 30 sekunder ikke formåede at udligne den scoring, kunne Mejdal-pigerne fejre både sejren og DM-bronzemedaljer.

Mejdal-Halgård - GOG 23-22 (12-10)

Mål, Mejdal: Tea Hein 8, Nanna Rasmussen 3, Line Lauritsen 3, Mia Degn 2, Mille Dahl 2, Julie Bjerregaard 2, Camilla Mortensen 2, Mathilde Høy Troelsen 1.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Holstebro For abonnenter

Det er ikke EU’s opgave at lave kønskvoter og at opbygge en hær

Vinderup For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Struer For abonnenter

Veninde om Sagal: Det, hun gør, er så inspirerende

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Sport

Efter blot to løb fik Mikkel en invitation til verdenseliten

Annonce