Annoncørbetalt indhold

Disse faktorer har betydning for fremmødet til en fodboldkamp på stadion

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne er generelt rigtig glade for at se fodbold og møder flittigt op på deres lokale stadion for at overvære deres yndlingshold fra første række. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der er forskel på, hvor mange mennesker der dukker op på stadion, når der er kamp.

Selv danske storklubber som FCK og BIF oplever svingende tilskuertal, og det er der flere gode grunde til. I dag vil vi netop belyse, hvordan det kan være, at der til den ene kamp kan dukke 30.000 tilskuere op, mens der til andre kampe kun er 12.000 eller 17.000 tilskuere. Der findes ikke noget facit, men vi kommer med nogle kvalificerede bud her.

Annonce

#1 Holdene og kampens betydning

Den nok vigtigste faktor handler om, hvem de to hold er, og hvor vigtig kampen er.

Der er f.eks. forskel på, hvor mange der dukker op til en BIF-kamp, alt efter om modstanderen hedder FCK eller FCN. Der kommer generelt flere tilskuere, når modstanderen er en større klub. Ligeledes kommer der generelt rigtig mange tilskuere til lokalopgør, eksempelvis til kampe mellem FCK og BIF eller FCM og VFF.

Kampenes betydning har også stor betydning for fremmødet på stadion. Det er generelt lettere at lokke folk på stadion, hvis der er noget på spil, og hvis holdet f.eks. kan nå at vinde medaljer. Når der er meget på spil, så er der også rigtig mange fodboldfans, der vælger at oddse. Dette kan du også vælge at gøre. Anvend evt. en Betfair bonuskode, hvis du skal oprette en spilkonto.

#2 Vejret

En anden vigtig faktor handler om vejret.

Nogle fodboldfans vil måske mene, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning. Dette kan der være en pointe i, men det er desværre en kendsgerning, at vejret har en vis betydning for, hvor mange tilskuere der dukker op til fodboldkampene.

De danske fodboldklubber har generelt lettere ved at sælge billetter, når vejret er godt, da de fleste nyder at kunne sidde og nyde en fodboldkamp i bare arme. Når vejret er mindre godt, så vælger rigtig mange at blive hjemme og se den givne kamp i fjernsynet.

#3 Tidspunktet

Sidst, men ikke mindst spiller kamptidspunktet en rolle.

Tager vi udgangspunkt i 3F Superliga, så er det normalt, at kampene bliver spillet enten fredag aften, søndag eftermiddag eller mandag aften. Ofte er det kampene om søndagen, der får flest mennesker på stadion, mens mandagskampene er mindre populære.

Det kan også have betydning for fremmødet på både godt og ondt, hvis kampene spilles på en helligdag eller i industriferien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.